Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Έφηβοι: ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου-Ε.Α. Πατρών 3-1

Την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των εφήβων στην πρώτη της παρουσία σε Final 4 κατέκτησε η Νίκη Αιγινίου, η οποία νίκησε με 3-1 στα σετ την Ε.Α. Πατρών.
Ο μικρός τελικός του Final 4 του πρωταθλήματος των εφήβων βόλεϊ της ΕΟΠΕ έγινε την Κυριακή (8/3) στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι. Γύρω στα 150 άτομα των παρακολούθησαν.
Η Νίκη Αιγινίου του Θανάση Στράντζαλη ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του μικρού τελικού και κατάφερε να πάρει την νίκη. Η ομάδα της Πιερίας ξεκίνησε δυνατά, όμως στο δεύτερο σετ ηττήθηκε με 26-24 και δέχτηκε την ισοφάριση. Στα επόμενα δυο σετ ήταν καλύτερη και ελέγχοντας τον αγώνα έφτασε στην νίκη.
Η Ε.Α. Πατρών του Αντώνη Γεράνιου γνώρισε νέα ήττα σε δυο αναμετρήσεις και έμεινε στην 4η θέση του πανελληνίου πρωταθλήματος.  Οι Πατρινοί ήταν μαχητικοί στο 2ο σετ, όπου καθόλη την διάρκεια ήταν μπροστά και το κέρδισαν όμως με άγχος στο τέλος και με 26-24. Στην συνέχεια υπέπεσαν σε αρκετά λάθη και «μοιραία»μέσα σε λιγότερο από 1 24ωρο γνώρισαν νέα ήττα.

Περίπου 150
Τον μικρό τελικό του Final 4 παρακολούθησαν περίπου 150 θεατές και σε αρκετά σημεία της εξέδρας υπήρχαν κενές θέσεις.

Κίτρινη σε Ιωαννίδη



Κατά την διάρκεια του δεύτερου σετ ο ρέφερι Θοδωρής Παρασκευάς «κιτρίνισε» τον Γιάννη Ιωαννίδη (Φωτογραφία) του Αιγινίου για διαμαρτυρία.


Εξαιρετικός ο Βουλκίδης 


Για τους νικητές πολύ καλή παρουσία με καθοριστικούς πόντους είχε ο Θοδωρής Βουλκίδης.

Ξανά κίτρινη

Και στο 3ο σετ ο διαιτητής έβγαλε από το τσεπάκι του την κίτρινη δείχνοντας την αυτή την φορά σε παίκτης της Πατρινής ομάδας και συγκεκριμένα στον Ηλία Τσαρκάτογλου (Φωτογραφία) για διαμαρτυρία.

Πανηγύρισαν την νίκη
Μετά το τέλος του μικρού τελικού οι παίκτες της Νίκης «ξέσπασαν» σε πανηγυρισμούς για την επιτυχία τους.



Τα σετ
25-19, 26-24, 19-25, 25-20

Δηλώσεις Προπονητών

Θανάσης Στράντζαλης: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την 3η θέση γιατί κάποια νεαρά παιδιά πήραν ευθύνες και ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά. Σήμερα παίξαμε πολύ καλύτερα, έχοντας ξεπεράσει το άγχος της πρώτης ημέρας κι αυτή η επιτυχία θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στον σύλλογο, στους παράγοντες και στον κόσμο του Αιγινίου για να στηρίξουν την ομάδα βόλεϊ.»





 
Αντώνης Γεράνιος: «Σήμερα ήμασταν καλοί, ήμασταν ανταγωνιστικοί, όμως χάσαμε το β’ σετ στο οποίο ήμασταν συνέχεια μπροστά κι άλλαξαν οι ισορροπίες. Κι ενώ μειώσαμε αντί στο δ’ σετ να μπούμε πιο δυνατά βρεθήκαμε να κυνηγάμε μια μεγάλη διαφορά κι έτσι ήρθε η ήττα. Συγχαρητήρια στη Νίκη για την 3η θέση. Εμείς Θα μπορούσαμε το κάτι παραπάνω, μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών».


Συνθέσεις Ομάδων

Ε.Α. Πατρών (Αντώνης Γεράνιος): Μακρυγιάννης, Λάτσης, Καραμπελέσης, Γεωργιόπουλος, Κανελλόπουλος, Δρακόπουλος, Δρίβας, Γιαννούτσος, Κάββουρας, Τσαρκάτογλου, Καραγεώργος(λ), Ασημακόπουλος(λ)

ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου (Θανάσης Στράντζαλης): Βλασιάδης(λ), Ματσκίδης(λ) Κιοσσές Α., Κουπατσιάρης, Παπάζογλου, Βουλκίδης, Παπαλεξίου, Ιωαννίδης Ι., Ιωαννίδης Α., Κουτιώλας, Κιοσσές Δ.

Διαιτητές: Θόδωρος Παρασκευάς (Κεντρικής Ελλάδας) & Βαγγέλης Κολτσίδας (Δυτικής Αττικής)

Κριτές: Έλενα Μπάρδα & Σεραφείμ Λερογιάννης




































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος