Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Μεγάλη επιτυχία για την 6η Περιφέρεια-Στον πάγκο ξανά οι 2 Ευρυτάνες


Την 1η θέση κατέκτησε η 6η Περιφέρεια και στους παίδες και στους νέους στον 2ο Όμιλο Κεντρικής Ζώνης του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων(Β΄ Φάση)
Την Τετάρτη 18 Μαρτίου αντιμετώπισε την 4η Περιφέρεια στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας στο Φραντζή. Οι δυο ομάδες προερχόταν από νίκες κόντρα στην 5η Περιφέρεια, που είχε ρεπό.
Οι παίδες του Θανάση Γουρνά ήρθαν ισόπαλοι με 0-0 και ισοβάθμησαν με τον αντίπαλο. Στην διαδικασία των πέναλτι επιβλήθηκαν του αντιπάλου με 3-1 και πήραν την πρώτη θέση, έχοντας ως «ήρωα» τον Ευβοιώτη πορτιέρο Γιώργο Τζουβάρα, που απέκρουσε 3 πέναλτι και πιστώνεται μια εκπληκτική επέμβαση στην κανονική διάρκεια. Οι νέοι του Σταύρου Μαστραντωνά επικράτησαν με 2-1(Από 0-1 ανέτρεψαν ξανά το σκορ) και έκαναν και αυτοί το 2/2. Τα γκολ σημείωσαν οι: Χρήστος Αλμπάνης από την Βοιωτία(Ασίστ του Παύλου Τσεκούρα) και Μάριος Βήχος από την Φωκίδα(Ασίστ του Χρήστου Αλμπάνη). Στην 3η φάση ο «εκλέκτορας» της 6ης Περιφέρειας Παναγιώτης Τοκπασίδης έχει τον πρώτο λόγο για την συγκρότηση της μικτής ομάδας της κεντρικής ζώνης, της οποίας θα είναι και προπονητής. Η 3η φάση θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα(7-9 Απριλίου) σε μορφή τουρνουά. Πλην της Κεντρικής ζώνης, συμμετέχουν η Βόρεια, η Νότια και των νήσων.
Από πλευράς ΕΠΣ Ευρυτανίας Γρηγόρης Τάσιος(Παίδες) και Πάνος Λιάγκας(Νέοι) δεν πήραν ξανά χρόνο συμμετοχής. Στην κερκίδα βρέθηκε ο ταμίας της ΕΠΣΕ Γιώργος Λιάγκας(Πατέρας του ποδοσφαιριστή Πάνου). Τους αγώνες είδαν οι Περιφερειακοί προπονητές Παναγιώτης Τοκπασίδης(6η Περιφέρεια), Νίκος Θεοδοσιάδης(4η Περιφέρεια) και Γιώργος Λαδιάς(5η Περιφέρεια), οι σκάουτερ του Παναθηναικού Γιώργος Φαμέλης και Κώστας Μπατσινίλας, καθώς και ο σκάουτερ του ΠΑΟΚ Κώστας Μαλιούφας.

Τα στοιχεία των αγώνων

Παίδες: 6η Περιφέρεια-4η Περιφέρεια 0-0(3-1 πέναλτι)

Ευστόχησαν οι: Ζαγαρίτης, Αθανασίου, Λεοντίου για την 6η Περιφέρεια και για την 4η Περιφέρεια ο Λαζαρίδης. Τα πέναλτι των: Κοκόβα, Κοτσιανούλη και Γκοτζαμανίδη απέκρουσε ο Τζουβάρας.

Συνθέσεις Ομάδων

6η Περιφέρεια (Θανάσης Γουρνάς): Τζουβάρας, Χαλιώτης, Λεοντίου, Καρκαλής, Τούντας, Σαχίνης, Τσώκος, Ευσταθίου, Ζαγαρίτης, Αλτάνης, Βλαχομήτρος(69΄ Αθανασίου)

4η Περιφέρεια (Γιώργος Δοδοντσάκης): Σουλούκος, Καλφούντζος, Θεοδωρόπουλος(70΄ Τσάλλας), Γκοτζαμανίδης, Κοκόβας, Μαλάκος, Δακτυλάς, Καμπέρης(59΄ Μπάλλας), Κοτσιανούλης, Οικονομίκος, Λαζαρίδης

Διαιτητής: Δημήτρης Θεοχάρης(ΣΔΠ Θεσσαλίας)
1ος Βοηθός: Δημήτρης Ρούσης(ΣΔΠ Θεσσαλίας)
2ος Βοηθός: Στέλιος Καραγιάννης(ΣΔΠ Φθιώτιδας)

Νέοι: 6η Περιφέρεια-4η Περιφέρεια 2-1

Σκόρερ: 24΄ Αλμπάνης, 45΄ Βήχος-22΄ Τσιάτας

Συνθέσεις Ομάδων

6η Περιφέρεια (Σταύρος Μαστραντωνάς): Χιώτης, Τσάκουλης, Νικολάου, Μαυρούτσικος, Κικίδης, Μερεντίτης, Αλμπάνης(90΄ Αντώνενας), Νίκας(77΄ Μανιάς), Φτούλης(87΄ Πατερίτσας), Τσεκούρας, Βήχος

4η Περιφέρεια (Γιώργος Γάτος): Βουτσελάς, Κρανιάς, Κόκκαλης(46΄ Ντούλιας), Στούμπος, Τσιμπούκας(46΄ Καραδέμητρος), Ανδρικόπουλος, Κώτσιας, Τσιάνος, Τσιάτας(59΄ Λυκούργος), Σαλαμούρας, Λουκάς

Διαιτητής: Δημήτρης Ρούσης(ΣΔΠ Θεσσαλίας)
1ος Βοηθός: Δημήτρης Θεοχάρης(ΣΔΠ Θεσσαλίας)
2ος Βοηθός: Στέλιος Καραγιάννης(ΣΔΠ Φθιώτιδας)

Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων(Β΄ Φάση)

2ος Όμιλος(Κεντρική Ζώνη)

Παίδες
3η αγωνιστική
6η Περιφέρεια-4η Περιφέρεια 0-0(3-1 πέναλτι)
Ρεπό: 5η Περιφέρεια

Η τελική βαθμολογία
Ομάδα
Βαθμοί
Τέρματα
6η Περιφέρεια
4
1-0
4η Περιφέρεια
4
2-1
5η Περιφέρεια
0
1-3

*Μετά την ισοβαθμία η 6η Περιφέρεια επικράτησε στα πέναλτι και πήρε την πρωτιά

Νέοι
3η αγωνιστική
6η Περιφέρεια-4η Περιφέρεια 2-1
Ρεπό: 5η Περιφέρεια

Η τελική βαθμολογία
Ομάδα
Βαθμοί
Τέρματα
6η Περιφέρεια
6
5-2
Περιφέρεια
3
3-2
5η Περιφέρεια
0
1-5

























Φωτογραφίες-Πληροφορίες: www.calciobambini.gr