Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Χρυσός Πανελληνιονίκης στο απλό σλάλομ ο Γιάννης Αντωνίου


Την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλπικού σκι νέων ανδρών (Πρώτος στην γενική κατάταξη και μεταξύ  των ανδρών) κατέκτησε ο σκιέρ Γιάννης Αντωνίου, προσθέτοντας ακόμη μια μεγάλη επιτυχία στο ενεργητικό του!.
Ο αθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου την Κυριακή 1 Μαρτίου στα 3,5 Πηγάδια Νάουσας στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης(SL) κέρδισε πανάξια το χρυσό μετάλλιο. Ο συνολικός του χρόνος ήταν 1:38:67, αφήνοντας πίσω του τον Μιχάλη Δέλλιο(2ος) και τον Θανάση Κατσάνη(3ος) έχοντας 43.20 βαθμούς ποινής. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών-νέων ανδρών-εφήβων-γυναικών-νεανίδων πραγματοποιήθηκε το διήμερο 28 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου. 
Ο Αντωνίου είχε συμμετάσχει και στο γιγαντιαίο σλάλομ(GS) το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, όπου δεν τερμάτισε την 2η διαδρομή. Ενώ σε επίσημο αγώνα της Fis, που έγινε στα 3-5 Πηγάδια την Παρασκευή 27/2 ακυρώθηκε στην 1η διαδρομή. Ο Ευρυτάνας πρωταθλητής μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών στο Κολοραντό των ΗΠΑ είναι έτοιμος και για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων, που θα γίνει στο Hafjell της Νορβηγίας (6-13 Μαρτίου).