Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Φινάλε πρώτης φάσης για τον πρώτο Άτλαντα στην Σπερχειάδα


Με εκτός έδρας αναμέτρηση στην Σπερχειάδα ολοκληρώνει αύριο την παρουσία του στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ ο Άτλαντας Καρπενησίου.
Το ματς θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαρτίου στο κλειστό της Σπερχειάδας και θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι. Είναι στα πλαίσια της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Οι Φθιωτοί του Δημήτρη Έλληνα δεν μπόρεσαν να έχουν σταθερή πορεία στον όμιλο και εξ αιτίας των πολλών απουσιών σε κρίσιμες αναμετρήσεις έμειναν χαμηλά στην βαθμολογία. Θα επιδιώξουν να κλείσουν την χρονιά με μια καλή εμφάνιση. Παραιτήθηκαν από την εξ αναβολής αναμέτρηση με την Δωρίδα και δεν κατεβαίνουν να αγωνιστούν στον συγκεκριμένο αγώνα, τερματίζοντας στην τελευταία θέση.
Ο Άτλας του Άγγελου Σαμαντά θέλει να συνεχίσει να έχει αγωνιστικό ρυθμό και να ανεβάσει σιγά-σιγά στροφές εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Προέρχεται από εύκολη εντός έδρας νίκη με την Δωρίδα την περασμένη Τετάρτη. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι Ευρυτάνες είχαν κερδίσει εύκολα με 67-29.
Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι: Ιωάννης Ευαγγελόπουλος και Γιώργος Σαμαράς.

10η Αγωνιστική Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (4ος Όμιλος) 21-3-2015

Α.Σ. Άρης Σπερχειάδας-Γ.Σ. Άτλας Κλειστό Σπερχειάδας 21-3-2015 15:00
Διαιτητές: Ιωάννης Ευαγγελόπουλος & Γιώργος Σαμαράς (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής-Δημήτρης Γλωσσόπουλος-Διονύσης Αναγνώστου (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)