Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Μια αναμέτρηση τελικώς για τον Άτλαντα-Υποδέχεται αύριο τον Άρη


Τον Άρη Σπερχειάδας θα υποδεχτεί αύριο στις 19.15 στο κλειστό του Καρπενησίου ο Άτλας. Το παιχνίδι της Κυριακής με την Δωρίδα, που επρόκειτο να γίνει την Κυριακή στις 15:00 δεν θα πραγματοποιηθεί και αναβλήθηκε σήμερα το πρωί μετά από ανακοίνωση της ΕΣΚΑΣΕ.
Η ομάδα του Καρπενησίου θα αγωνιστεί το Σάββατο στις 19.15 τον Άρη Σπερχειάδας. Η αναμέτρηση είναι εξ αναβολής για την 5η αγωνιστική. Ο Άτλας του Άγγελου Σαμαντά προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με το Μοσχοχώρι και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να βρει αγωνιστικό ρυθμό εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος τόσο σε Α΄ όσο και στην Β΄ φάση, ώστε να «σφραγίσει» την παρουσία του και τυπικά στην 2η θέση.
Η ομάδα της Σπερχειάδας του Δημήτρη Έλληνα προέρχεται από ήττα στο γήπεδο της με την Π.Α.Κ. και ψάχνει ένα μπασκετικό «θαύμα» για να μπορέσει να συνεχίσει στην επόμενη φάση. Δίνει σε λιγότερο από 1 24ωρο δυο αναμετρήσεις αφού την Κυριακή θα παίξει εκτός έδρας με το Μοσχοχώρι.
Το ρεπό της θα κάνει η άλλη ομάδα του νομού μας η Π.Α.Κ. Διαιτητές της Σαββατιάτικης αναμέτρησης ορίστηκαν οι: Γιώργος Ζάχος και Κωνσταντίνος Περράκης.

Σε λιγότερο από 1 24ωρο
Ο Άρης Σπερχειάδας θα δώσει δυο αναμετρήσεις σε λιγότερο από 1 24ωρο. Θα αναμετρηθεί το Σάββατο (7/3) στο Καρπενήσι με τον Άτλαντα και την Κυριακή (8/3) θα παίξει κόντρα στον Αίαντα Μοσχοχωρίου στην Λαμία στις 11:00.

Να βρει ρυθμό
Ο Άτλας θέλει να βρει ρυθμό, αφού το πρωτάθλημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του εν όψει και της συνέχειας στην Β΄ φάση. Οι πολλές διακοπές δεν έχουν ευνοήσει την ομάδα του Καρπενησίου.

Δεν υπάρχει προϊστορία
Οι Καρπενησιώτες στην 2ετη παρουσία τους στην Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ δεν έχουν αγωνιστεί στο Καρπενήσι με Άρη Σπερχειάδας, ο οποίος πέρυσι αποχώρησε στα μισά του πρωταθλήματος. Στην περυσινή εκτός έδρας αναμέτρηση οι "Άτλαντες" είχαν κερδίσει με  52-50.

Αναβολή με Δωρίδα
Το ματς της Κυριακής(8/3) στο Καρπενήσι με την Δωρίδα αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία από την διοργανώτρια αρχή.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες

5η εξ αναβολής Αγωνιστική της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (4ος Όμιλος) 7-3-2015 19.15
Γ.Σ. Άτλας-Α.Σ. Άρης Σπερχειάδας  Κλειστό Γήπεδο Καρπενησίου
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος & Κωνσταντίνος Περράκης(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές:Θανάσης Γιαννόπουλος & Λίλα Κλαουδάτου(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

  Αγωνιστική της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (4ος Όμιλος)  8-3-2015
Α.Σ. Αίας Μοσχοχωρίου-Α.Σ. Άρης Σπερχειάδας ΔΑΚ Λαμίας 11:00
Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Γιώργος Ζάχος(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής-Διονύσης Αναγνώστου-Ιωάννα Παπαματθαίου(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)