Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής ο Χρήστος Μακρής


Ανακοινώθηκαν από την ΕΟΠΕ να τα ονόματα των νέων περιφερειακών ομοσπονδιακών προπονητών, που θα αναλάβουν το δύσκολο έργο της ανάπτυξης του αθλήματος, αναδεικνύοντας τα νέα ταλέντα του βόλεϊ σε όλη την Ελλάδα.
Η αποστολή των νέων περιφερειακών ομοσπονδιακών τεχνικών ξεκινά άμεσα και θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2016, όπου θα υπάρξει συγκεντρωτικό καμπ αθλητών και αθλητριών από όλες τις κατά τόπους περιφερειακές προ-εθνικές ομάδες παμπαιδων και παγκορασίδων.
Όσον αφορά την ΕΣΠΕΚΕΛ, στην οποία ανήκουν οι ομάδες της Ευρυτανίας επιλέχτηκε και ο προπονητής του Άτλαντα Χρήστος Μακρής, που καθοδηγεί και τους παίδες του Α.Π.Σ. Φθία Λαμίας και ασχολείται για πάρα πολλά χρόνια με τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Οι υπόλοιποι προπονητές που ορίστηκαν για την ΕΣΠΕΚΕΛ είναι οι: Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος (Coach στις ακαδημίες του Α.Ο. Λαμίας), Θωμάς Γκότσης (Από την ομάδα του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού), Γιάννης Τσιώλης (Βοηθός προπονητή στις γυναίκες της Α.Ε. Λάρισας) και Σταύρος Τσόκανος (Προπονητής του Α.Σ. Ιτέας).