Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Απολογισμός & ευχαριστίες του Δήμου Καρπενησίου για την διοργάνωση του Final 4














Δελτίο τύπου, το οποίο υπογράφει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα αθλητισμού κ. Κλεομένης Λάππας εξέδωσε ο Δήμος Καρπενησίου, ο οποίος φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία το Final 4 του εφηβικού πρωταθλήματος βόλεϊ το περασμένο Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαρτίου.
Γίνεται ο απολογισμός του διημέρου με αναφορά στην άρτια οργάνωση, που υπήρχε, ενώ εκφράζονται οι ευχαριστίες του προς την ΕΟΠΕ και σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης . Ο Δήμος Καρπενησίου και η ΕΟΠΕ δεσμεύτηκαν την συνέχιση της συνεργασίας με την διεξαγωγή μεγάλων διοργανώσεων.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου έχεις ως εξής:

Ο Δήμος Καρπενησίου φιλοξένησε το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαρτίου στο κλειστό γήπεδο βόλεϊ του Αθλητικού Κέντρου, το Final 4 του εφηβικού πρωταθλήματος βόλεϊ, από το οποίο αναδείχτηκε ο φετινός πρωταθλητής Ελλάδας Μίλωνας. Η διοργάνωση χαρακτηρίστηκε ως απολύτως επιτυχημένη, λαμβάνοντας υπόψη την άρτια οργάνωση, την καλή κατάσταση των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιήθηκαν και την άριστη συμμετοχή και συνεργασία υπηρεσιών και φορέων.
Αξίζει να σημειωθεί πως στα ρόστερ των ομάδων περιλαμβάνονται αθλητές που αποτελούν το μέλλον του Ελληνικού βόλεϊ, οι οποίοι συμμετέχουν σε διεθνείς διοργανώσεις και αρκετοί από αυτούς αποτελούν  μέλη των ανδρικών ομάδων των συλλόγων. Η Δημοτική αρχή θεωρεί τιμή και εκφράζει τις ευχαριστίες της στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης που επέλεξε το Καρπενήσι και το Αθλητικό Κέντρο για τη διεξαγωγή ενός τόσο σημαντικού αθλητικού γεγονότος. Η συνεργασία μας ήταν άριστη και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν πως θα υπάρξουν και μελλοντικές, εξίσου σημαντικές διοργανώσεις.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στους υπαλλήλους και συνεργάτες του Δήμου Καρπενησίου, τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, τη Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας Νομού Ευρυτανίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, στο ΕΚΑΒ Καρπενησίου και το Αστυνομικό Τμήμα Καρπενησίου. Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην εβδομαδιαία εφημερίδα του νομού "Ευρυτανικά ΝΕΑ"  και στο αθλητικό ενημερωτικό site "Evrytania Sport" που παραβρέθηκαν καλύπτοντας λεπτομερώς τη διοργάνωση, στον Πολιτιστικό Σύλλογο, το Σύλλογο Άτλαντα και τα μέλη της Επιτροπής Διαχείρισης Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Καρπενησίου, που βοήθησαν με την ευγενή συμμετοχή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Με εκτίμηση

Κλεομένης Λάππας
Αντιδήμαρχος Καρπενησίου