Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Επιτυχίες και εμπειρίες για τους αθλητές Ξαγάρα στο Joya Kick Boxing Championship 2015


Στην 1η αγωνιστική του Joya Kick Boxing Championship 2015 έλαβαν μέρος δυο αθλητές από το Καρπενήσι. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαρτίου στo κλειστό γυμναστήριο Μεταμόρφωσης στην Αθήνα από το Fight Club Γαλατσίου και την Theofanous Elite Team του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιάννη Θεοφάνους και έλαβαν μέρος 45 σύλλογοι με 300 αθλητές.
Περιελάμβανε τα στυλ Κ-1 Rules, Kick Light, Low Kicks και Muay Thai. Το πρωτάθλημα διεξάγεται υπό την αιγίδα της Π.Ο.Κ. Διεξάγεται για 7η σερί χρονιά.
Ο Πολωνός Roland Matuszczyk(-74 Kg) συνεχίζει ακάθεκτος τους αγώνες, κερδίζοντας στον 3ο γύρο με νοκ-άουτ. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση και συνεχίζει το σερί νικών. Στόχος του είναι να αγωνιστεί σε μεγαλύτερες διοργανώσεις.
Το «βάπτισμα του πυρός» πήρε ο 16χρονος Παναγιώτης Λιάπης(-65 Kg), ο οποίος δεν κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου του. Συνέλλεξε όμως εμπειρίες, δίνοντας ένα καλό και δύσκολο παιχνίδι.
Τους αθλητές συνόδεψε και καθοδήγησε ο προπονητής τους Θωμάς Ξαγάρας. Σύντομα ο Ευρυτάνας δάσκαλος θα ανοίξει το δικό του Fight Club Καρπενησίου σε συνεργασία με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Θεοφάνους.
Στην κεντρική φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι: Παναγιώτης Λιάπης, Θωμάς Ξαγάρας, Γιάννης Θεοφάνους, Roland Matuszczyk και ο Γιάννης Μιχαλόπουλος, που είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στα 70 κιλά και καλύτερος Έλληνας αθλητής αυτή την στιγμή. Οι επόμενες αγωνιστικές είναι προγραμματισμένες για τις ακόλουθες ημερομηνίες: 10 Μαΐου, 25 Οκτωβρίου και 19 Δεκεμβρίου.