Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Οι βραβεύσεις κατά την διάρκεια της ανάπαυλας του φιλικού


Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου του φιλανθρωπικού αγώνα του Άτλαντα με τον σύλλογο βετεράνων καλαθοσφαίρισης Ελλάδος πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις, ανταλλάχτηκαν δώρα και εκφωνήθηκαν ομιλίες.
Τον λόγο πήρε πρώτα η Πρόεδρος του συλλόγου των γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ευρυτανίας Αναστασία Κριπάση-Μπάρκα, η οποία αφού εκφώνησε ευχαριστήριο λόγο βράβευσε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Την πλακέτα παρέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας Άρης Τασιός). Εν συνεχεία εκ μέρους του συλλόγου ο Πέτρος Μπάρκας με την σειρά του σε μια συγκινητική στιγμή απένειμε την τιμητική πλακέτα στον Δήμο Καρπενησίου με τον Δήμαρχο Νίκο Σουλιώτη να την παραλαμβάνει και ο Κωνσταντίνος Μπακατσιάς στον εκπρόσωπο των βετεράνων Χρήστο Κωνσταντινίδη, ο οποίος έβγαλε σύντομη ομιλία. Οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές φωτογραφήθηκαν μάλιστα με τα 3 παιδιά του συλλόγου Πέτρο Μπάρκα, Κωνσταντίνο Μπακατσιά και Χρυσόστομο Μπέσσα. Ο τελευταίος έκανε την απονομή στον Πρόεδρου του Άτλαντα Γιάννη Μπουμπουρή, που εκφώνησε με την σειρά του ομιλία ευχαριστιών.
Ο Σύλλογος των Βετεράνων καλαθοσφαιριστών χάρισε στον Άτλαντα μια υπογεγραμμένη φανέλα και μια υπογεγραμμένη μπάλα των αθλητών, οι οποίες κληρώθηκαν από τον Ευρυτανικό σύλλογο στην λαχειοφόρο αγορά. Τέλος ο Αντιπερεφειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας Άρης Τασιός και ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης βράβευσαν τον προπονητή των μεγάλων επιτυχιών Γιάννη Ιωαννίδη, που εξέφρασε και αυτός τις ευχαριστίες του.




















Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος