Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Ευχαριστήρια ανακοίνωση-απολογισμός του Κ.Ο. Καρπενησίου


Την ανασκόπηση του 2016, κατά τα οποίο το Καρπενήσι φιλοξένησε σπουδαίες διοργανώσεις κάνει ο Κολυμβητικός Όμιλος Καρπενησίου. Παράλληλα το διοικητικό συμβούλιο εκφράζει τις ευχαριστίες του στους τοπικούς φορείς και όχι μόνο.

Η ανακοίνωση, την οποία υπογράφει το Δ.Σ. του Κ.Ο.Κ.  έχει ως εξής:
«Μετά την τόσο επιτυχημένη εκδήλωση στους πανελλήνιους αγώνες που διοργανώθηκαν στο κολυμβητήριο Καρπενησίου ο Κολυμβητικός Όμιλος έκλεισε έτσι μια επιτυχημένη χρονιά όχι μόνο για τις προσωπικές διακρίσεις των αθλητών του, τόσο σε περιφερειακό όσο και σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά και για μια σειρά αγώνων που μετά από πρόσκληση μας στην αρμόδια Κ.Ο.Ε. πραγματοποιήθηκαν στο κολυμβητήριο Καρπενησίου. Το Καρπενήσι επισκέφτηκαν για τον λόγο αυτό οι Εθνικές ομάδες πόλο γυναικών Ρωσία, Ιταλία, Κίνα, καθώς και η Εθνική Ελλάδος για την διοργάνωση του Θέτις Cup, Ελληνικές ομάδες μεγάλων αθλητικών σωματείων όπως του Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Υδραϊκού για τον τελικό κυπέλλου πόλο ανδρών Ελλάδος. Κολυμβητές πανελλήνιας διάκρισης για τους αγώνες ανοιχτής θαλάσσης και κολυμβητές από όλη την Ελλάδα με τους καλύτερους χρόνους σε πανελλήνιο επίπεδο για τους χειμερινούς αγώνες Grand Prix. Σε όλες αυτές τις διοργανώσεις ο Κολυμβητικός Όμιλος Καρπενησίου ήταν η διοργανώτρια αρχή. Ο όμιλος μας αφού ήταν υπεύθυνος για την σωστή και ομαλή διεξαγωγή των αγώνων αυτών όχι μόνο να φανεί αντάξιος για την εκπλήρωση τους, αλλά είναι υπερήφανος που αυτή την στιγμή οι αθλητές που προσήλθαν, τα αθλητικά τους σωματεία αλλά και η ομοσπονδία Ελλάδος μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον όμιλο μας όσο για τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τον τόπο μας. Σε αυτό θα πρέπει φυσικά να επισημάνουμε ότι χωρίς τη βοήθεια-συνδρομή του Δήμου Καρπενησίου, καθώς και της Περιφέρειας όλα αυτά θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν. Ο Δήμος Καρπενησίου και προσωπικά ο κ. Σουλιώτης και ο Αντιδήμαρχος κ. Λάππας έχουν καταφέρει μέσα σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρισκόμαστε και όχι μόνο να συνεχίζουν να λειτουργούν το κολυμβητήριο καθημερινά , αλλά και να επιδιώκουν τη σωστή συντήρηση και επισκευή του ώστε να συνεχίζει να διατηρεί τις καλύτερες προδιαγραφές.

Μετά την ανασκόπηση λοιπόν αυτή για την χρονιά που πέρασε θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους γονείς των αθλητών του ομίλου μας που είναι καθημερινά δίπλα μας και δίνουν το παράδειγμα με τις εθελοντικές τους υπηρεσίες τους όχι μόνο για να δραστηριοποιείται ο σύλλογος τόσο ενεργά ο όμιλος μας, αλλά να γίνεται και μια προσπάθεια για την ανάδειξη του τόπου μας.»