Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Ο 1ος αντίπαλος της Π.Α.Κ. Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου


Ο Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου είναι ο 1oς από τους 4 αντιπάλους της Π.Α.Κ. στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ. Οι Φθιωτοί την περυσινή σαιζόν συμμετείχαν στον 3ο όμιλο, τερματίζοντας στην 3η θέση με 12 βαθμούς(4 νίκες-4 ήττες).
Την ομάδα του Πήγασου αποτελούν οι: Χρήστος Ανδριτσάκης, Κωνσταντίνος Ψιμόγιαννος, Γιώργος Παπαευαγγελίου, Κωνσταντίνος Τσούμας, Βασίλης Διαμαντής, Κωνσταντίνος Διαμαντής, Κωνσταντίνος Κοντοβάς, Θωμάς Κοσματόπουλος, Γιάννης Ρίζος, Ηλίας Μπεσίρης, Τάσος Πενταλιός, Νίκος Ρεντίφης, Αντώνης Βαγιώτης, Θανάσης Ψαθάς και Νίκος Δόγανος.
Να αναφερθεί πως τρεις πρώην αθλητές της ομάδας, ο Θανάσης Κιτσικόπουλος, ο Παντελής Νικολάου και ο Απόλλων Συκιώτης συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΣΕ με Μώλο οι δυο πρώτοι και με τον Πρωτέα Λαμίας ο τελευταίος.
Προπονητής της ομάδας του Αγίου Κωνσταντίνου είναι ο Βαγγέλης Μπεσίρης (Καθοδηγεί και τα τμήματα υποδομής), ενώ το συγκρότημα του Άγιου Κωνσταντίνου δεν έχει δώσει κάποιο φιλικό. Πήγασος και Π.Α.Κ. αναμετρήθηκαν στο περυσινό εφηβικό πρωτάθλημα, όπου η ομάδα της Φθιώτιδας κατέκτησε την νίκη εντός και εκτός έδρας.