Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Α.Σ. Λοκρός Αταλάντης-Γ.Σ. Άτλας 3-1

Την αήττητη πορεία του συνεχίζει ο Λοκρός Αταλάντης, ο οποίος επιβλήθηκε του δικού μας αξιόμαχου Άτλαντα με σκορ 3-1, αρχίζοντας με το «δεξί» το νέο έτος.
Η αναμέτρηση ήταν στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ. Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Αταλάντης και άρχισε στις 1 το μεσημέρι.
Ο Λοκρός του Γιώργου Μπουραμά ήταν ανώτερος και μπήκε πολύ δυνατά, κερδίζοντας πολύ εύκολα το πρώτο σετ με διαφορά 16 πόντων. Συνέχισε νικηφόρα στο 2ο και μετά την μείωση σοβαρεύτηκε ξανά μη αφήνοντας το ματς να οδηγηθεί στο τάι-μπρέικ. Η Φθιωτική ομάδα έχει 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και βρίσκεται στην κορυφή με 14 βαθμούς, έχοντας ματς περισσότερο από την Φθία, την οποία δεν έχει αντιμετωπίσει ακόμη.
Ο Άτλας του Χρήστου Μακρή εμφανίστηκε με εξαίρεση το ξεκίνημα του αγώνα αξιόμαχος, έχοντας ένα νικηφόρο σετ στο ενεργητικό του και συμπαθητική εμφάνιση σε δυο ακόμη. Η νεανική Ευρυτανική ομάδα είναι αρκετά βελτιωμένη στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 4η θέση με 3 πόντους. Έδωσε το 2ο εκτός έδρας της ματς.
Η ομάδα της Αταλάντης θα πραγματοποιήσει το ρεπό της την επόμενη αγωνιστική, ενώ οι Ευρυτάνισσες θα υποδεχτούν στο Καρπενήσι τον Γ.Σ. Λαμίας στο ντέρμπι των ουραγών.

5Χ5
Το συγκρότημα του Γιώργου Μπουραμά έκανε το 5 στα 5 και βρίσκεται μια «ανάσα» από την πρόκριση στην επόμενη φάση, στην οποία θα διεκδικήσει την άνοδο στην Β΄ Εθνική. Φθία και Λοκρός θα αγωνιστούν εκτός απροόπτου στην 2η φάση, ενώ ελπίδες διατηρεί και ο Κύνος.

Ίδιο σκορ
Ο αγώνας του πρώτου γύρου στο Καρπενήσι είχε λήξει επίσης ισόπαλος με 3-1 υπέρ του Λοκρού.

Συμμετοχή Χρυσαφοπούλου
Την πρώτη της παρουσία με την γυναικεία ομάδα του Άτλαντα έκανε η Μαρία Χρυσαφοπούλου, αθλήτρια των κορασίδων.

Τα σετ
25-9, 25-20, 21-25, 25-18

Συνθέσεις Ομάδων

Λοκρός Αταλάντης (Γιώργος Μπουραμάς): Φώκου, Μανώλαινα, Μπαρουξή, Πρεφαντή, Μελισσάρη, Παπαγεωργίου, Τσάπαλη, Τσέρτου, Φεζίκου, Παγώνη, Τραγογιάννη, Καλογεροπούλου, Παπανικολάου

Γ.Σ. Άτλας (Χρήστος Μακρής): Καββαδία, Γυφτομήτρου, Καγκαρά, Ανδρεάκη, Κολαζά, Χρυσαφοπούλου, Χαντζοπούλου Χ.(λ), Κυλερτζή, Τσιώνη

Διαιτητής: Αργύρης Μαυράκης(Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας)
Σημειωτής: Λάμπρος Χαραλάμπους(Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας):













* Ευχαριστούμε θερμά την κ. Σταμοπούλου για την παραχώρηση των φωτογραφιών.