Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Με νίκη ο Άτλαντας παραμένει στο «παιχνίδι» της σωτηρίας


Μόνο ένα αποτέλεσμα βλέπουν στην ομάδα του Άτλαντα, καθώς «καίγονται» για την νίκη κόντρα στην Προοδευτική Λάρυμνας, ώστε να παραμείνουν στο «κόλπο» της παραμονής.
Η συνάντηση θα διεξαχθεί την Κυριακή (24/1) στο κλειστό του Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 4 το μεσημέρι. Είναι στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Άτλαντας του Άγγελου Σαμαντά θα δώσει ένα καθοριστικό παιχνίδι, το οποίο θα κρίνει πολλά για το μέλλον της ομάδας του Καρπενησίου στην κατηγορία. Με «όπλο» την δύναμη της έδρας και 6ο παίκτη τον κόσμο του η Ευρυτανική ομάδα θέλει να φτάσει στην 3η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και να διατηρηθεί σε τροχιά παραμονής.
Η Λάρυμνα του Σωτήρη Νίκα απέχει μόλις 1 νίκη από την πρώτη 2αδα, που οδηγεί στην επόμενη φάση των Play Off για την Α΄ ΕΣΚΑΣΕ και μόνο αδιάφορη δεν έρχεται στο Καρπενήσι. «Όπλο» της Προοδευτικής αποτελεί ο εξαιρετικός Άρης Δάρρας. Στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Μαρτίνου οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 61-53.
Διαιτητές του παιχνιδιού ορίστηκαν από την Κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΣΚΑΣΕ οι Γιώργος Ζάχος και Γιώργος Σαμαράς.

Καθοριστικός ο κόσμος
Η παρουσία των φιλάθλων θα παίξει καθοριστικό ρόλο, αφού η ομάδα της Ευρυτανίας δείχνει άλλο πρόσωπο στο γήπεδο της.

Ματς-«τελικός»
Με νίκη ο Άτλαντας θα παραμείνει στο κόλπο της παραμονής και θα επιδιώξει να «ξεκολλήσει» από την τελευταία 8η θέση, στην οποία βρίσκεται με τον Κύνο Λιβανατών. Η ομάδα της Ευρυτανίας θέλει να αποφύγει τις δυο τελευταίες θέσεις, ώστε να παραμείνει στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ.

Ο αγώνας του πρώτου γύρου

Προοδευτική Λάρυμνας-Γ.Σ. Άτλας 61-53

Τα δεκάλεπτα
16-19, 33-29, 48-37, 61-53

Συνθέσεις Ομάδων

Προοδευτική Λάρυμνας (Σωτήρης Νίκας): Τσελεκούνης Ν. 8(2), Κυριάκος, Ρούσης, Πύλιας, Τσελεκούνης Σ. 5(1), Δάρρας 17(3), Ξυδιάς 21(4), Χρυσοβέργης 8, Σταθουλόπουλος Ι., Μαρμαρινός 2, Λυκούσης, Σταθουλόπουλος Ν.

Γ.Σ. Άτλας (Άγγελος Σαμαντάς): Σταλίκας 3(1), Καλοπήτας 3, Κουτρομάνος 8, Λέρης 9(1), Χονδρός 8, Σαμαντάς 6(1), Κωστής, Καδάς 16(2), Λερογιάννης

Διαιτητές : Αλέκος Κοτσιμπός & Γιώργος Ζάχος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Παντελής Κωστής: «Παιχνίδι κομβικής σημασίας»
Συνέντευξη στην σελίδα μας παραχώρησε ο νεαρός Παντελής Κωστής, αναφερόμενος στην κρισιμότητα του αγώνα. Μπορείτε να την διαβάσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://evrytaniasport.blogspot.gr/2016/01/blog-post_48.html

Η Λάρυμνα


Το συγκρότημα του Σωτήρη Νίκα βρίσκεται στην 3η θέση, έχοντας 15 βαθμούς(6 νίκες-3 ήττες), διατηρώντας ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.  Διαθέτει τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας Άρη Δάρρα με 207 πόντους. Ακολουθούν στο σκοράρισμα οι: Χρυσοβέργης, Μαρμαρινός, Ξυδιάς, Τσελεκούνης Ν., Σταθουλόπουλος Κ., Πύλιας, Κυριάκος, Σταθουλόπουλος Ν., Τσελεκούνης Σ., Σταθουλόπουλος Ι. και Λυκούσης.

Δύσκολη «έξοδος» για Απόλλωνα
Ο εκ των πρωτοπόρων Απόλλων Λιβαδειάς έχει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη. Φαβορί απέναντι στα Φάλαρα είναι ο Πρωτέας Λαμίας, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το αμφίρροπο ματς του Κύνου με τον Μώλο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Β΄ ΕΣΚΑΣΕ(2ος Όμιλος)

10η αγωνιστική

Άτλας-Προοδευτική Λάρυμνας Κλειστό Καρπενησίου 24-1-2016 16:00
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος & Γιώργος Σαμαράς (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτής: Θανάσης Γιαννόπουλος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Φάλαρα-Πρωτέας Λαμίας ΔΑΚ Λαμίας 24-1-2016 16:00
Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Χρήστος Γερονικολός (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Ανθή Τσιμπρικά-Διονύσης Αναγνώστου-Δημήτρης Γλωσσόπουλος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Κύνος Λιβανατών-Μώλος Κλειστό Λιβανατών 24-1-2016 18:00
Διαιτητές: Βασίλης Ντάνος & Γιώργος Χριστοδούλου (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Δημήτρης Σακαρέλος-Βασιλικής Βλαχάβα-Ζαμπέτα Μαρμαρινού (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

ΑΣΕ Μπούκαλη-Απόλλων Λιβαδειάς Κλειστό Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη 24-1-2016 18:30
Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Χρήστος Γερονικολός (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής-Διονύσης Αναγνώστου-Κώστας Κονδυλόπουλος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)