Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους ενάντια στην Αναγέννηση οι έφηβοι της Π.Α.Κ.


Το τελευταίο της ματς για την κατηγορία των εφήβων θα δώσει η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης, η οποία υποδέχεται την Αναγέννηση Λαμίας. Ο αγώνας είναι στα πλαίσια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ. Θα αρχίσει το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 18:30 και θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καρπενησίου. Η αναμέτρηση του πρώτου γύρου είχε λήξει με 69-50 υπέρ των Φθιωτών.
Η ομάδα της Κατερίνας Μπαλωμένου είχε μια συμπαθητική παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα. Ξεκίνησε με την 1η της νίκης κόντρα στον Δομοκό και ακολούθησαν 4 αρνητικά αποτελέσματα. Από την άλλη το συγκρότημα του Κώστα Κουμπούρα ισοβαθμεί με 9 πόντουςς(4 νίκες-1 ήττα) στην κορυφή με τον Έσπερο Λαμίας, αλλά τερματίζει 2ο, καθώς ο βασικός του αντίπαλος υπερτερεί στα μεταξύ τους ματς. Αναμένεται όμως να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση μεταξύ των καλύτερων δεύτερων(Περνούν οι 4 από τους 6). Τον αγώνα θα διευθύνει ο Γιώργος Ζάχος.
Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής ημέρας ο τροπαιούχος Έσπερος Λαμίας θα τεθεί αντιμέτωπος με την πάντοτε μαχητική Μούτα Δομοκού.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Εφηβικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ(ΣΤ΄ Όμιλος)

6η αγωνιστική

Έσπερος Λαμίας-Μούτα Δομοκού ΔΑΚ Λαμίας  16-1-2016 15:30
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής & Δημήτρης Γλωσσόπουλος(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Π.Α.Κ.-Αναγέννηση Λαμίας Κλειστό Καρπενησίου 16-1-2016 18:30
Διαιτητής: Γιώργος Ζάχος(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτής: Θανάσης Γιαννόπουλος(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)