Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Αναζητά βαθμολογική και ψυχολογική ανάκαμψη ο Άτλαντας

«Καίγεται» για τους βαθμούς της νίκης ο Άτλαντας, που υποδέχεται την Κυριακή στο Καρπενήσι τον Μώλο.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στο κλειστό του Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι. Είναι στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Άτλαντας του Άγγελου Σαμαντά βρίσκεται σε δυσμενή βαθμολογική θέση, έχοντας κάνει άσχημο πρώτο γύρο στην Β΄ ΕΣΚΑΣ, βρισκόμενος κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού. Η Κυριακάτικη αναμέτρηση είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για βαθμολογική ανάκαμψη κόντρα σε μια αρκετά γνώριμη ομάδα. Οι καλαθοσφαιριστές του Άτλαντα είχαν την ευκαιρία κατά την διάρκεια των γιορτών να ανασυνταχθούν και να προετοιμαστούν για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, δίνοντας μάλιστα και ένα σπουδαίο φιλανθρωπικό φιλικό κόντρα στους βετεράνους καλαθοσφαιριστές.
Διαιτητές του Κυριακάτικου παιχνιδιού είναι οι έμπειροι Αλέκος Κοτσιμπός και Γιώργος Ζάχος, Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου παρά το καλό ξεκίνημα των Ευρυτάνων ο Α.Ο.Μ. επικράτησε με 73-66.

Κερδίζει εντός
Ο Άτλαντας έχει θετική προϊστορία με τους Μολιώτες εντός έδρας, έχοντας 2 νίκες στην Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ(36-31 το 2014 και 82-46 το 2015) σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ο Μώλος
Η επίσης «νεοφώτιστη» ομάδα του Κωνσταντίνου Σεβαστόπουλου έχει απολογισμό 4 νίκες και 3 ήττες, σύνολο 11 βαθμούς. Στα αρνητικά ο σοβαρός τραυματισμός του πρώτου σκόρερ Χρήστου Βλασόπουλου. Ακολουθούν στο σκοράρισμα οι: Παντελής Νικολάου, Θανάσης Καλοβελώνης, Θανάσης Κιτσικόπουλος, Αποστόλης Αντωνόπουλος, Αντώνης Σακελλαρόπουλος, Χρήστος Χάιτα, Γιώργος Μακρόπουλος, Γιάννης Μακρόπουλος, Γιώργος Γρίβας, Αντώνης Καίσαρης, Βασίλης Χάιτα και Ειρηναίος Μακρυγιάννης.

Ο αγώνας του πρώτου γύρου:

Α.Ο. Μώλος-Γ.Σ. Άτλας 73-66

Τα δεκάλεπτα
15-22, 30-36, 51-51, 73-66

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Ο. Μώλος (Κωνσταντίνος Σεβαστόπουλος): Κιτσικόπουλος 11(1), Καλοβελώνης 9(1), Νικολάου 8(1), Βλασόπουλος 30(4), Αντωνόπουλος 4, Χαϊτα Β., Χαϊτα Χ. 1, Σακελλαρόπουλος 8(2), Κωνσταντόπουλος, Μακρόπουλος Γ. 2, Μακρυγιάννης, Καίσαρης

Γ.Σ. Άτλας (Άγγελος Σαμαντάς): Σταλίκας 14, Κολοκύθας 7, Καλοπήτας 9, Λέρης 3(1), Χονδρός 10, Σαμαντάς, Κωστής 2, Καδάς 15(1), Λερογιάννης 6

Διαιτητές : Αλέκος Κοτσιμπός & Κωνσταντίνος Περράκης (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)


Το «μενού» της έναρξης
Κυριακάτικες απογευματινές αναμετρήσεις περιλαμβάνει η πρεμιέρα του δευτέρου γύρου. Θα διεξαχθούν οι ενδιαφέροντες αγώνες των πρώτων θέσεων: Απόλλων Λιβαδειάς-Προοδευτική Λάρυμνας, ΑΣΕ Μπούκαλη-Πρωτέας Λαμίας και της «ουράς» Φάλαρα-Κύνος Λιβανατών.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Β΄ ΕΣΚΑΣΕ(2ος Όμιλος)

8η αγωνιστική

Απόλλων Λιβαδειάς-Προοδευτική Λάρυμνας Κλειστό Λιβαδειάς 10-1-2016 18:00
Διαιτητές: Ανθή Χαϊνα & Παναγιώτης Βαρσαμάς (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Γιάννης Κουρούλης-Σύρρος-Πατσιαύρας(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

ΑΣΕ Μπούκαλη-Πρωτέας Λαμίας Κλειστό Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη 10-1-2016 18:00
Διαιτητές: Χρήστος Γερονικολός & Γιώργος Σαμαράς (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής-Ανθή Τσιμπρικά-Ιωάννα Παπαματθαίου(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Άτλας-Μώλος Κλειστό Καρπενησίου 10-1-2016 15:00
Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Γιώργος Ζάχος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτής: Θανάσης Γιαννόπουλος(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Φάλαρα-Κύνος Λιβανατών ΔΑΚ Λαμίας 10-1-2016 19:00
Διαιτητές: Παναγιώτης Χουγιάζος & Αχιλλέας Τσάμης (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Δημήτρης Γλωσσόπουλος-Κώστας Κονδυλόπουλος-Διονύσης Αναγνώστου(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)