Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Δύσκολο εγχείρημα των εφήβων της Π.Α.Κ. απέναντι στον Έσπερο


Ύστερα από τον αγώνα των παίδων αμέσως μετά οι έφηβοι της Π.Α.Κ. θα αγωνιστούν και αυτοί για τελευταία φορά εκτός έδρας για την τρέχουσα σαιζόν με αντίπαλο τον Έσπερο όμως. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στο ΔΑΚ Λαμίας και θα αρχίσει στις 11:00, όντας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ. Θα σφυρίξει ο νεαρός Κωνσταντίνος Περράκης.
Οι παίχτες της Κατερίνας Μπαλωμένου θα «κυνηγήσουν» μια καλή παρουσία απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Είναι σαφώς βελτιωμένοι από την περυσινή σαιζόν και έχουν απολογισμό 1 νίκη και 3 ήττες.
Ο Έσπερος Λαμίας του Γιάννη Σοφογιάννη ισοβαθμεί στην κορυφή με την Αναγέννηση, όμως έχει καλύτερη διαφορά πόντων στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και βρίσκεται μια «ανάσα» από την πρόκριση στην επόμενη φάση. «Ηγέτης» της ομάδας είναι ο Φώτης Φύκας.
Το ματς του πρώτου γύρου στο Καρπενήσι είχε λήξει με 51-111 υπέρ του πρωταθλητή Έσπερου. Την Κυριακή επίσης στις 15:30 στον Δομοκό η τοπική Μούτα θα υποδεχτεί την Αναγέννηση Λαμίας για την 4η αγωνιστική.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Εφηβικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ(ΣΤ΄ Όμιλος)

5η αγωνιστική

Μούτα Δομοκού-Αναγέννηση Λαμίας Κλειστό Δομοκού 10-1-2016 15:30
Διαιτητές: Χρήστος Γερονικολός& Γιώργος Σαμαράς(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής& Ιωάννα Παπαματθαίου(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Έσπερος Λαμίας-Π.Α.Κ. ΔΑΚ Λαμίας  10-1-2016 11:00
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Ανθή Τσιμπρικά& Κώστας Κονδυλόπουλος(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)