Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Παρελθόν από το Βελούχι ο Αντωνίου-Νέος coach ο Τριανταφυλλόπουλος














Κοινή συναινέσει ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Δημήτρη Αντωνίου με τον ΑΠΟΚ. Ο κ. Αντωνίου καθοδήγησε τον ιστορικό σύλλογο στο δεύτερο πέρασμα του από την ομάδα για περίπου δέκα μήνες. Οι δυο πλευρές αποφάσισαν να «χωρίσουν» μέσα σε φιλικό κλίμα.
Νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Νίκος Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου και από το περασμένο καλοκαίρι μέλος του Δ.Σ. Υπήρξε προπονητής του Αιόλου και του Παναγραφιωτικού, καθοδηγώντας τον πρώτο το 2012 στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΚ έχει ως εξής: «Σήμερα 14/01/2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δ.Σ του Συλλόγου Α.Π.Ο.Κ.”To Βελούχι” και του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Αντωνίου στα γραφεία της ομάδας. Αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών . Μέσα σε πολύ φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, όπως ήταν άλλωστε και η 10 μήνη συνεργασία . Το Σωματείο Α.Π.Ο.Κ.”To Βελούχι” θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ Αντωνίου Δημήτριο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρείχε στην ομάδα μας. Και να του ευχηθεί καλή επιτυχία σε κάθε του αθλητική δραστηριότητα ,γιατί είναι ένας άνθρωπος και επιστήμονας που διέπεται από σπάνιες ηθικές άξιες και αρετές που συνάδουν με τις αρχές του αθλητισμού. Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα σμίξουν ξανά οι δρόμοι μας, κάτω από καλύτερες συνθήκες με κοινό σκοπό την πρόοδο του σωματείου μας.»