Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. Ευρυτανίας-Στο πλαστικό τα μπαράζ


Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας συνεδρίασε την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στις 17:00 στα γραφεία της ενώσεως. Παρών ήταν ο Πρόεδρος Γιώργος Παπαντζίμας και οι: Βασίλης Κατσίκης, Πάνος Παπαδημητρίου, Σωτήρης Διώτης, Γιώργος Λιάγκας, Θωμάς Θεοδωρογιάννης, π. Ευάγγελος Φεγγούλης, Βασίλης Μπούρας και ο υπάλληλος Διονύσης Βονόρτας.
Απουσίαζε μόνο ο Νίκος Δροσίνης. Η συζήτηση αναλώθηκε στα επεισόδια που συνέβησαν την περασμένη Κυριακή μεταξύ Παναγραφιωτικού και Αιόλου, για τα οποία θα υπάρξει ξεχωριστό ρεπορτάζ.
Για τα έξοδα διαιτητών και ιατρών αγώνων των ομάδων στον 3ο γύρο αποφασίστηκε το εξής: Όσον αφορά την ομάδα της ΑΕΚ θα καλυφθεί το 100% της διαιτησίας και ο «δικέφαλος» θα καλύψει μόνο την αμοιβή του ιατρού αγώνα(30 ευρώ το ματς). Για την ομάδα της Κρέντης θα καλυφθεί το 100% της διαιτησίας. Οι Κρεντιώτες θα καλύψουν μόνο τα έξοδα μετακίνησης της διαιτητικής 3αδας για το Κερασοχώρι(24 ευρώ) συν την αμοιβή του ιατρού. Για τις υπόλοιπες ομάδες (Αίολος, ΑΠΟΚ, Μυρίκη, Παναγραφιωτικός, Ποταμιά) θα καλυφθεί το 50% της διαιτησίας(Δηλαδή τα 50 από τα 100 ευρώ του κάθε εντός έδρας αγώνα), ενώ  και οι ομάδες αυτές θα πληρώνουν μόνες τους ιατρούς. Το επόμενο θέμα που συζητήθηκε ήταν η επιστολή του Δήμου Καρπενησίου προς την ΕΠΣ Ευρυτανίας, που αναφέρει ότι το κεντρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου θα πρέπει να μην επιβαρυνθεί εν όψει της θερινής σαιζόν. Αποφασίστηκε τα μπαράζ να γίνουν εξ ολοκλήρου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, ενώ θα υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα και αγώνες ενδέχεται να μετακινηθούν από το αθλητικό κέντρο στο πλαστικό. Ο φόρος των παρατηρητών, ο οποίος ανέρχεται στο 20% θα πρέπει να πληρωθεί από τους παρατηρητές αγώνων. Επιπλέον θα υπάρξει την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου στις 18:00 ενημέρωση των παρατηρητών αγώνων από έμπειρο άτομο, το οποίο θα έρθει εκτός Ευρυτανίας για επιμορφωτική ημερίδα προς τα 6 μέλη της ΕΠΣΕ, τα οποία έχουν δηλώσει να εκτελούν τα καθήκοντα τους σε αγώνες εκτός νομού.

* Θα υπάρξει ξεχωριστό ρεπορτάζ με όσα ειπώθηκαν από την απολογία του Παναγραφιωτικού και του Αιόλου