Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Τίτλοι τέλους στην ποδοσφαιρική καριέρα του Δημήτρη Σερπάνου


Με επιστολή του προς το “Evrytania Sport” ο Δημήτρης Σερπάνος του Βελουχίου ανακοινώνει την απόφαση του να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.
Αφήνει πικρία για όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Αίολου, όπου τιμωρήθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι με 6 αγωνιστικές. Ο Σερπάνος αγωνίστηκε κατά σειρά στον ΠΑΣ Νεάπολης, στον ΑΠΟΚ(3 θητείες), στην Κρέντη(2 θητείες), στα  Άγραφα, στο Κεράσοβο και στην Φραγκίστα. Ο «Σερ» θεωρείται ένας από τους διαχρονικούς ποδοσφαιριστές του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου, έχοντας προσφέρει σε αυτό όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής. Αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο νικηφόρο ματς με 1-0 επί της Ποταμιάς.

Αναλυτικά η επιστολή του Δημήτρη Σερπάνου προς την σελίδα μας:
«Με την οριστική απόφαση μου για το τέλος της καριέρας μου ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής θα ήθελα να πω και να εξηγήσω κάποια πράγματα μέσω της ιστοσελίδας του Evrytania Sport.
Για 27-28 χρόνια ανελλιπώς παίζω ποδόσφαιρο. Έχω γνωρίσει ένα σωρό αξιόλογους ανθρώπους, αθλητές και έχω κάνει άλλους τόσους φίλους. Με όσες ομάδες και συμπαίκτες συνεργάστηκα θα είναι πάντα στην καρδιά μου! Κυρίως όμως με συνδέει κάτι παραπάνω με την φανέλα του ΑΠΟΚ και αυτός είναι και ο λόγος που ήθελα να κλείσω εκεί.
Για τα όσα είδαν τη δημοσιότητα και την τιμωρία μου τις τελευταίες ημέρες θα ήθελα να απαντήσω:
Στον εκβιασμό του Κυρίου Διώτη ότι: «ή θα είσαι ποδοσφαιριστής ή θα εκτελείς χρέη γιατρού του αγώνα» νομίζω πως απάντησα ακαριαία. Συγχαρητήρια λοιπόν στον ίδιο για τις αντιλήψεις του και στην ΕΠΣ Ευρυτανίας που τις στήριξε και στηρίζει και τον ίδιο. Είμαι σίγουρος πως το ποδόσφαιρο στην Ευρυτανία μόνο έτσι θα πάει μπροστά!!!
Ευχαριστώ επίσης την ΕΠΣ που με κάλεσε σε απολογία για τα όσα έγραψε ο παρατηρητής του αγώνα Αίολος-ΑΠΟΚ και με τιμώρησε με 6 αγωνιστικές.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους τους συμπαίκτες μου αλλά και τους αντιπάλους μου, του προπονητές μου και τους παράγοντες των ομάδων που αγωνίστηκα. Να τους ευχηθώ υγεία σ’ αυτούς και τις οικογένειες τους και να ζητήσω συγνώμη αν παραφέρθηκα κάποιες στιγμές στους αγωνιστικούς χώρους!
Αφήνω παρακαταθήκη στο ποδόσφαιρο τους γιούς μου και εύχομαι επί των ημερών τους το ποδόσφαιρο της Ευρυτανίας να βρει το δρόμο του και να ανέβει τουλάχιστον ένα σκαλί πιο πάνω.
Ευχαριστώ και το Evrytania Sport και εύχομαι να συνεχίσουν το έργο τους μακριά από κάθε σκοπιμότητα έτσι όπως λειτουργούν ως τώρα!!!»