Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Στα υψηλότερα σκαλιά του βάθρου και στην Θήβα η Zarmakoupis Team


Με 9 αθλητές έλαβε μέρος η Zarmakoupis Team την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στο πρωτάθλημα Glorious II, το οποίο έγινε στην Θήβα και διοργανώθηκε από το Pagratis Club. Οι επιτυχίες ήταν για ακόμη μια φορά μεγάλες. Οι αθλητές αγωνίστηκαν στα στυλ kick light και low kicks και όλοι οι αγώνες έγιναν στο ring.
Η ταλαντούχα Σεμέλη Ζαρμακούπη συνεχίζει την αήττητη πορεία της, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, ενώ στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ανέβηκαν και οι: Ειρήνη Σταΐκούρα και Θανάσης Ντρίβας. Σημαντική επιτυχία με χρυσό μετάλλιο για τoν πρωτοεμφανιζόμενο Γιώργο Ρομπακίτσε, ενώ το αντίστοιχο μετάλλιο πρόσθεσε στο ενεργητικό του και ο Πανελληνιονίκης Βασίλης Ντάλλας.
Ο Πανελληνιονίκης Σπύρος Κολοκώτσιος έδωσε έναν αγώνα που καθήλωσε τους παρευρισκόμενους, κατακτώντας την 2η θέση στην κατηγορία low kick(φουλ επαφή), χάνοντας στα σημεία με έναν πολύ έμπειρο αθλητή, εντυπωσιάζοντας με την μαχητικότητα του. Στην 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) βρέθηκε και ο Αντώνης Πλάκας. Δεύτεροι ήρθαν οι πρωτοεμφανιζόμενοι αθλητές Δημήτρης Μαθιουδάκης και Γιάννης Παχής, οι οποίοι αν και ηττήθηκαν στα σημεία έδειξαν πως έχουν μέλλον στο kick boxing.
Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές των επιτυχιών Νίκος και Σταύρος Ζαρμακούπης.










Φωτογραφίες: Νίκος Ζαρμακούπης