Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Δύσκολη αποστολή στην Λοκρίδα για την Π.Α.Κ.


Νέα εκτός έδρας αναμέτρηση θα δώσει η Π.Α.Κ., που αύριο παίζει στο Μαρτίνο με τον τοπικό Οπούντιο. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (12/3) στο κλειστό του Μαρτίνου και θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα. Είναι στα πλαίσια της εξ αναβολής 4ης αγωνιστικής της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου μετά την ήττα στο Δομοκό από την Μούτα έχασε σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια, που κάνει για πρόκριση στην επόμενη φάση. Καλείται σε μια δύσκολη αναμετρήσει να υπερβάλλει και να επιστρέψει στις νίκες εφόσον θέλει να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Διαιτητές οριστήκαν από την κεντρική επιτροπή διαιτησίας οι: Αλέκος Κοτσιμπός και Βασίλης Ντάνος.

Το Μαρτίνο
Η ομάδα του Ανέστη Μάτου έχει κατακτήσει 9 βαθμούς(4 νίκες-1 ήττες) και βρίσκεται μέσα στον στόχο της για πρόκριση στην επόμενη φάση. Πρώτος σκόρερ(Και γενικότερα στον όμιλο) είναι ο Θεοδώρου και ακολουθούν οι: Τσακανίκας, Σέττος, Δαραμάρας, Κωτσαλάς Δ., Δημάκης, Παπαγεωργίου, Καζάνας, Καλιάτσος και Κυράνας.

Αναβλήθηκε στις 14/2
Ο αγώνας επρόκειτο να γίνει στις 14 Φεβρουαρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω προβλημάτων με τον φωτισμό του γηπέδου, με την Π.Α.Κ. να υφίσταται την ταλαιπωρία του ταξιδιού.

Σε δυο βδομάδες ξανά
Το επόμενο παιχνίδι για το συγκρότημα της Κατερίνας Μπαλωμένου θα είναι με την ίδια ομάδα σε δυο εβδομάδες στο Καρπενήσι.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ(4ος Όμιλος)

4η αγωνιστική
Οπούντιος Μαρτίνου-Π.Α.Κ.  Κλειστό Μαρτίνου  12-3-2016 18:00
Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Βασίλης Ντάνος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Κωτσαλάς-Σταματάκης-Καζάς (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)