Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

«Εξαφανίστηκε» η τιμωρία του Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλου από την ΕΠΟ


Την Τετάρτη 2 Μαρτίου ξεκίνησε η εκδίκαση από το δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ της έφεσης που άσκησε ο Αίολος κατά της τιμωρίας της ΕΠΣ Ευρυτανίας εις βάρος της ομάδας, ποδοσφαιριστών και παραγόντων.
Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δικαιώνει τον Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλο και «εξαφανίζει» την τιμωρία του ποδοσφαιριστή, που έληγε στις 20 Μαρτίου.
Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία οι παράγοντες του Αιόλου ισχυρίστηκαν ότι αισθάνονται μερικώς δικαιωμένοι και ότι ο βασικός τους στόχος, δηλαδή η αθώωση των ποδοσφαιριστών τους έχει επιτευχθεί. Θεωρούν όμως ότι η απουσία των δύο άδικα και παράνομα τιμωρημένων ποδοσφαιριστών τους είχε αντίκτυπο στην αγωνιστική παρουσία της ομάδας τους και αλλοίωσε το αποτέλεσμα των αγώνων που απουσίαζαν. Επιφυλάσσονται να τοποθετηθούν συγκεντρωτικά επί του θέματος όταν η έφεσή τους εκδικαστεί στο σύνολό της.

Η απόφαση της επιτροπής για τον Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλο και τον Νίκο Νικολάου:
«Σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 12/2-3-2016 απόφαση της κηρύσσει απαράδεκτη τη συζήτηση της υπ΄ αριθμ. πρωτ. 7056/23-12-2016 έφεσης του ποδοσφαιριστή Νικολάου Νικόλαου και του σωματείου Α.Σ. Αίολος. Δέχεται τυπικά κατ΄ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή Χαράλαμπου Τριανταφυλλόπουλου κατά της υπ΄αρ. 316/2016 απόφασης ΕΠΣ Ευρυτανίας. Εξαφανίζει την εκαλλούμενη απόφαση ως προς τον εκτελούντα Τριανταφυλλόπουλο Χαράλαμπο. Διακρατεί και δικάζει. Απαλλάσσει τον εγκαλούμενο ποδοσφαιριστή. Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου.»