Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Κώστας Πολυμερόπουλος: «Στην Ποταμιά έχουμε ίσως το καλύτερο κλίμα ομάδας»

Συνέντευξη στο ''Evrytania Sport'' παραχώρησε ο 20χρονος χαφ της κυπελλούχου Ποταμιάς Κώστας Πολυμερόπουλος, ο οποίος πέτυχε με κεφαλιά το «χρυσό» γκολ της ομάδας του στο «Παπαχαραλάμεπιο» Στάδιο της Ναυπάκτου επί των κυπελλούχων Αιτωλοκαρνανίας.
Αισθάνεται αρκετά χαρούμενος που σημείωσε το τέρμα, όμως όποιος και να το πετύχαινε θα ήταν για αυτόν τον ίδιο. Μας μιλά για τις συνεχόμενες επιτυχίες της Ποταμιάς στον θεσμό του κυπέλλου, ενώ περιγράφει και το κλίμα στην ομάδα, το οποίο το χαρακτηρίζει ως ίσως το καλύτερο που υπάρχει στο Ευρυτανικό πρωτάθλημα. Ιδιαίτερη μνεία κάνει στον παρουσία του κόσμου των Μεγαλοχωριτών και στους συντελεστές του συλλόγου.
Επέλεξε να αγωνιστεί στην Ποταμιά λόγω της καταγωγής της μητέρας του από γειτονικό χωριό, αλλά και της παρουσίας του Δημήτρη Τσιγαρίδα στον πάγκο των νυν κυπελλούχων Ευρυτανίας. Η μη συμμετοχή στα μπαράζ δεν επηρέασε την ομάδα, καθώς πέτυχε έναν πολύ σημαντικό στόχο, που δεν είναι άλλος από το πρώτο τρόπαιο, το οποίο τυχαίνει να είναι και πρώτο του προσωπικό. Για το νέο ματς-πρόκληση με την κυπελλούχο Άρτας Α.Ε. Καραϊσκάκης αυτός και οι συμπαίχτες του θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό.
Ο Κώστας Πολυμερόπουλος(Γεννημένος στις 11-1-1996), δευτεροετής φοιτητής στο ΤΕΙ Δασοπονίας Καρπενησίου διανύει την 2η του σαιζόν στους Μεγαλοχωρίτες. Έχει αγωνιστεί σε 23 παιχνίδια της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, σημειώνοντας 4 τέρματα. Κατέκτησε το κύπελλο με την Ποταμιά, αποτελώντας βασικό της στέλεχος. Παρά την αποβολή του στην παράταση του τελικού με τον Παναγραφιωτικό  έναν μήνα αργότερα πέτυχε το «χρυσό» γκολ της ομάδας του στην νίκη εκτός έδρας με 1-0 επί του Α.Ο. Χάλκειας για το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος. Ξεκίνησε από τον Α.Σ. Νέοι Αρκτούροι Ζωγράφου(5Χ5) και συνέχισε στον Αστέρα Ζωγράφου, που ήταν η τελευταία του ομάδα πριν μετακινηθεί στο Ευρυτανικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Evrytania Sport: Κώστα να σε καλωσορίσουμε στην σελίδα μας. Πως αισθάνεσαι που σκόραρες ένα ιστορικό γκολ για την Ποταμιά; .
Κώστας Πολυμερόπουλος: «Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για αυτήν την πρόσκληση!. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το γκολ, αλλά όποιος και να το έβαζε θα αισθανόμουν το ίδιο.»

Evrytania Sport:  Περίμενες ότι θα έρθουν οι δυο αυτές επιτυχίες (κύπελλο και πρόκριση);
Κώστας Πολυμερόπουλος: «Η αλήθεια είναι πως όχι, αλλά όσο πέρναγε ο καιρός και οι αγώνες έβλεπα μια βελτίωση στην ομάδα. Έτσι με πολύ πίστη σιγά-σιγά καταφέραμε μια μεγάλη ανατροπή απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα του Ευρυτανικού Πρωταθλήματος τον Αίολο και μετά ένα όνειρο της ομάδας άρχισε να ολοκληρώνεται. Βέβαια και ο τελικός ήταν κάτι απίστευτο. Τώρα η νίκη απέναντι στον Α.Ο. Χάλκειας ήταν κάτι που δεν το περίμενες κανείς.»

Evrytania Sport: Ήταν ο πρώτος σου τίτλος;
Κώστας Πολυμερόπουλος: «Ναι είναι ο πρώτος τίτλος μου.!»

Evrytania Sport: Ένα σχόλιο σου για το κλίμα στην ομάδα, την διοίκηση, τους συμπαίχτες, το τεχνικό επιτελείο και τον κόσμο.
Κώστας Πολυμερόπουλος: «Πιστεύω πως σαν Α.Ο. Ποταμιάς έχουμε ίσως και το καλύτερο κλίμα ομάδας στο Ευρυτανικό πρωτάθλημα. Ο λόγος είναι επειδή σεβόμαστε ο ένας τον άλλο ασχέτως εάν πρόκειται για παίχτη, προπονητή η άνθρωπο της διοίκησης και έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Ο κόσμος της Ποταμιάς ειδικά στον τελικό ήταν το κάτι άλλο και ήταν ένας σημαντικός παράγοντας που έπαιξε ρόλο στην κατάκτηση του κυπέλλου. Επίσης οι προπονητές μας ο κ. Τσιγαρίδας και ο Χρήστος Λιάνγκος βλέπω πως προσπαθούν για το καλύτερο της ομάδας.»

Evrytania Sport: Επηρεαστήκατε καθόλου που δεν μπήκατε στα play off;
Κώστας Πολυμερόπουλος: «Η αλήθεια είναι πως δεν μας στεναχώρησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν μπήκαμε στα μπαράζ, επειδή είχαμε κατακτήσει το κύπελλο. Σίγουρα όμως θέλουμε να προχωρήσουμε.»

Evrytania Sport: Πως βρέθηκες στην ομάδα της Ποταμιάς; Είσαι ευχαριστημένος με την παρουσία σου σε αυτή;
Κώστας Πολυμερόπουλος: «Πέρασα στο ΤΕΙ του Καρπενησίου και επειδή η μητέρα μου έχει καταγωγή από τον Γαύρο επέλεξα την ομάδα του χωριού. Να προσθέσω ότι στην επιλογή μου έπαιξε σημαντικό ρόλο ο προπονητής μας Δημήτρης Τσιγαρίδας. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μου, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.»

Evrytania Sport: Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη να σε ευχαριστήσουμε. Τι να περιμένουμε από την ομάδα σου στο ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης;
Κώστας Πολυμερόπουλος: «Σίγουρα θα προσπαθήσουμε και σε αυτό το παιχνίδι για το καλύτερο. Εγώ σας ευχαριστώ.»




Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος