Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Την κατηγορία παίζει ο Άτλαντας στις Λιβανάτες


Την νίκη θέλει ο Άτλαντας την Κυριακή στις Λιβανάτες και σε συνδυασμό με ήττα των Φαλάρων να διεκδικήσει την παραμονή του στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ σε αγώνα μπαράζ.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου στο κλειστό των Λιβανατών και θα αρχίσει στις 4 το μεσημέρι. Είναι στα πλαίσια της τελευταίας (14ης) αγωνιστικής της Β΄ ΕΣΚΑΣΕ για τον 2ο Όμιλο.
Ο Άτλαντας του Άγγελου Σαμαντά βλέπει μόνο το «διπλό» κόντρα σε έναν αρκετά επικίνδυνο αντίπαλο, ο οποίος ωστόσο είναι βαθμολογικά αδιάφορος. Οι Καρπενησιώτες με το «διπλό» και με ήττα των Φαλάρων από τον Απόλλων Λιβαδειάς θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία σε αγώνα μπαράζ με τον 7ο του 1ου Ομίλου, τον Α.Ο. Κύμης. Ο Άτλαντας προέρχεται από «δραματική» νίκη επί των Φαλάρων, η οποία ανέβασε κατά πολύ την «πεσμένη» ψυχολογία της ομάδας.
Ρέφερι του αγώνα θα είναι οι Βοιωτοί Παναγιώτης Χουγιάζος και Χρήστος Γερονικολός.

7ος ο Α.Ο Κύμης
Άτλας η Φάλαρα θα αντιμετωπίσουν σε αγώνα μπαράζ για την σωτηρία τον 7ο του 1ου Ομίλου, ο οποίος είναι ο Α.Ο. Κύμης. Αυτό θα συμβεί σε περίπτωση υποβιβασμού του Έσπερου Λαμίας.

Ο Κύνος


Την μαθηματική του παραμονή πανηγύρισε ο Κύνος Λιβανατών (Ομάδα με εξαιρετικά ποσοστά έξω από τα 6,75), ο οποίος τερματίζει 5ος. Έχει απολογισμό 5 νίκες και 8 ήττες. Προπονητής του είναι ο Μάριος Σκαλτσάς. Πρώτος στα 3ποντα στην κατηγορία είναι ο Θανάσης Σταγγίδης, ενώ είναι και 2ος σκόρερ της κατηγορίας. Διχτάκι έχουν βρει κατά σειρά και οι: Σιότροπος, Τσαρούχας, Γεωργόπουλος, Παπαθανασίου, Δούρος, Καλλίνικος, Κατσομήτρος, Σάββας, Κατσιάνος και Λουκάς.

Το παιχνίδι του 1ου γύρου

Άτλας-Κύνος Λιβανατών 65-67


Τα δεκάλεπτα
12-14, 33-35, 50-48, 59-59, 65-67

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Άγγελος Σαμαντάς): Σταλίκας 10(2), Κολοκύθας, Καλοπήτας 4, Κουτρομάνος 10, Λέρης 15(4), Κουρλός, Χαντζιάρας, Χονδρός 3, Σαμαντάς 3(1), Κωστής 2, Καδάς 10(1), Λερογιάννης 8

Κύνος Λιβανατών (Μάριος Σκαλτσάς): Κατσιάνος, Παπαθανασίου, Δούρος 5, Κατσομήτρος, Σταγκίδης 26(5), Σιότροπος 14(3), Τσαρούχας 13(2), Γεωργόπουλος 9

Διαιτητές : Γιώργος Σαμαράς & Ιωάννης Ευαγγελόπουλος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Ενδιαφέρον στο ΔΑΚΛ
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής ο Πρωτέας Λαμίας θα υποδεχτεί την Λάρυμνα, κάνοντας «προθέρμανση» για την 2η φάση. Ο αγώνας θα γίνει Σάββατο αντί Κυριακής. Θετικό αποτέλεσμα θέλουν τα Φάλαρα απέναντι στον ισχυρό Απόλλωνα Λιβαδειάς σε συνάρτηση με το ματς του Μώλου με τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη. Τα σενάρια παραμονής στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://evrytaniasport.blogspot.gr/2016/03/7.html

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Β΄ ΕΣΚΑΣΕ(2ος Όμιλος)

14η αγωνιστική

Πρωτέας Λαμίας-Προοδευτική Λάρυμνας ΔΑΚ Λαμίας 5-3-2016  14:00
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος & Κωνσταντίνος Περράκης (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Ανθή Τσιμπρικά-Κώστας Κονδυλόπουλος-Νίκος Καλαντζής
(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Φάλαρα-Απόλλων  Λιβαδειάς ΔΑΚ Λαμίας 6-3-2016 11:45
Διαιτητές: Γιώργος Χριστοδούλου & Κωνσταντίνος Περράκης (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής-Διονύσης Αναγνώστου-Μαρκ Κιαφγκοβάντα
(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Μώλος-ΑΣΕ Μπούκαλη Κλειστό Μώλου 6-3-2016 18:30
Διαιτητές: Γιώργος Χριστοδούλου & Γιώργος Ζάχος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής-Διονύσης Αναγνώστου-Δημήτρης Γλωσσόπουλος
(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Κύνος Λιβανατών-Άτλας Κλειστό Λιβανατών 6-3-2016 16:00
Διαιτητές: Παναγιώτης Χουγιάζος & Χρήστος Γερονικολός (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Δημήτρης Σακαρέλος-Παπαϊωάννου-Κωνσταντίνος Πατσιαούρας
(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)