Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Δοκιμασία στην έδρα του επικίνδυνου Δομοκού για την Π.Α.Κ.


Στην έδρα του επικίνδυνου Δομοκού αγωνίζεται η Π.Α.Κ., η οποία θέλει να συνεχίσει με νικηφόρα αποτελέσματα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου στο κλειστό του Δομοκού και θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα. Είναι στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου δίνει το 2ο εκτός έδρας παιχνίδι της ενάντια σε μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη. Άπαντες θα προσπαθήσουν  να φύγουν με το «διπλό» ώστε να διατηρηθούν σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Πανευρυτανική είχε νικήσει με 58-51. Σε μια εβδομάδα οι Ευρυτάνες θα δώσουν και νέο παιχνίδι στην Φθιώτιδα και συγκεκριμένα το εξ αναβολής με τον Οπούντιο.
Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν από την ΕΣΚΑΣΕ οι Γιώργος Ζάχος και Κωνσταντίνος Περράκης.

Αλλαγή ώρας
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του Δομοκού και όχι στις 3.30, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Η Μούτα


Η Μούτα Δομοκού του Παναγιώτη Ρήγα έχει συνολικά 5 βαθμούς(1 νίκη-3 ήττες). Πρώτος σκόρερ είναι ο απών του 1ου αγώνα Νικολάου και ακολουθούν οι: Δελήμπασης, Ρήγας, Κόκκινος Α., Καρυώτης, Πανταζής, Βλαχάκης και Καραγιώτας.

Ο αγώνας του 1ου γύρου

Π.Α.Κ.-Μούτα Δομοκού 58-51


Τα δεκάλεπτα
18-14, 30-23, 42-35, 58-51

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Πιπέρας 8(1), Σβερώνης 16, Καγκαράς, Κατσαρός 5(1), Αρβανίτης, Χαντζόπουλος, Σώκος 7, Χονδρός, Πιστιόλης 1, Νιαβής 15(3), Καλαμπάκας, Κρουστάλλης 6

Μούτα (Παναγιώτης Ρήγας): Κόκκινος Μ., Καραγιώτας 3, Κόκκινος Αλ. 15, Καρυώτης 6, Δελήμπασης 4, Κακόγιαννης, Βλαχάκης 2, Σκουφίτσας, Δασκαλόπουλος, Ρήγας 21(1), Γκαραγκάνης

Διαιτητές: Ιωάννης Ευαγγελόπουλος& Κωνσταντίνος Περράκης(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Φαβορί το Μαρτίνο
Το άλλο ματς της αγωνιστικής ημέρας θα διεξαχθεί στον Άγιο Κωνσταντίνο την Κυριακή μεταξύ του τοπικού Πήγασου και του Οπούντιου Μαρτίνου, που είναι το φαβορί της συνάντησης. Ρεπό για την Αναγέννηση Λαμίας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες

Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ(4ος Όμιλος)

7η αγωνιστική

Μούτα Δομοκού-Π.Α.Κ. Κλειστό Δομοκού 5-3-2016 17:00
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος & Κωνσταντίνος Περράκης (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Δημήτρης Γλωσσόπουλος-Μαρκ Κιαφγκοβάντα-Διονύσης Αναγνώστου(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου-Οπούντιος Μαρτίνου Κλειστό Αγίου Κωνσταντίνου 6-3-2016 16:00
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος & Κωνσταντίνος Περράκης (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής-Διονύσης Αναγνώστου-Δημήτρης Γλωσσόπουλος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)