Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Ιστορική αναμέτρηση στην Ναύπακτο για τους Μεγαλοχωρίτες


Στην Ναύπακτο ταξιδεύει η Ποταμιά, για να αναμετρηθεί με τον κυπελλούχο Αιτωλοακαρνανίας Α.Ο. Χάλκειας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο της Ναυπάκτου και θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι. Είναι στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του κυπέλλου ερασιτεχνών.
Η Ποταμιά του Δημήτρη Τσιγαρίδα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις παίζοντας με τον κυπελλούχο του γειτονικού μας νομού. Θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και με στόχο μια καλή εμφάνιση και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εκπροσωπώντας επάξια το Ευρυτανικό ποδόσφαιρο. Η αναμέτρηση έχει ιστορική σημασία, καθώς θα είναι το πρώτο επίσημο ματς εκτός Ευρυτανίας στην 27χρονη ιστορία της Ποταμιάς, η οποία φέτος κατέκτησε τον «παρθενικό» της τίτλο. Οι Μεγαλοχωρίτες αναμένεται να παρουσιαστούν με νέα πρόσωπα ύστερα από το ματς πρωταθλήματος με τον Αίολο, το οποίο πάλεψαν φιλότιμα, αγωνιζόμενοι με πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών.
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Λάμπρος Τζαγκαράκης από την Αχαΐα με βοηθούς τους Παναγιώτη Γεωργακόπουλο και Γιώργο Νούλα.

Αναχωρεί στις 8
Η αποστολή της Ποταμιάς θα αναχωρήσει με λεωφορείο από το Καρπενήσι στις 8 το πρωί και θα γευματίσει στην περιοχή του Αγρινίου.

«Πλήγμα» με Γιαννακόπουλο


Ο Κώστας Γιαννακόπουλος τραυματίστηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αίολο και συνεπώς τέθηκε εκτός «μάχης».

Στο Παπαχαραλάμπειο


Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο της Ναυπάκτου.

Ο Α.Ο. Χάλκειας


Αφιέρωμα στην κυπελλούχο Αιτωλοακαρνανίας Α.Ο. Χάλκειας φιλοξενεί η σελίδα μας. Μπορείτε να το δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://evrytaniasport.blogspot.gr/2016/03/blog-post_49.html

Κρισσαίος εναντίον Εθνικού
Στο άλλο ματς του ομίλου ο Κρισσαίος υποδέχεται στην Φωκίδα τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Ο νικητής προκρίνεται απευθείας στην 3η αγωνιστική.

Ενάντια στην Α.Ε. Καραϊσκάκης
Ο νικητής του παιχνιδιού Α.Ο. Χάλκειας-Α.Ο. Ποταμιάς θα υποδεχτεί για την 2η αγωνιστική στις 16 Μαρτίου την κυπελλούχο ομάδα της Άρτας Α.Ε. Καραϊσκάκης, που αγωνίζεται και πρωταγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική.

Γνώριμο Ευρυτανικό γήπεδο
Στο γήπεδο της Ναυπάκτου έχουν αγωνιστεί για τον θεσμό του κυπέλλου με τον Ναυπακτιακό Αστέρα ο ΑΠΟΚ(2009/Νίκη με 1-0) και ο Αίολος(2014/Ήττα με 8-1).

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

1η αγωνιστική 5ου Ομίλου κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας(9-3-2016, 15:00)

Α.Ο. Χάλκειας-Α.Ο. Ποταμιάς Παπαχαραλάμπειο Στάδιο
Διαιτητής: Λάμπρος Τζαγκαράκης(ΣΔΠ Αχαΐας)
1ος Βοηθός: Παναγιώτης Γεωργακόπουλος(ΣΔΠ Αχαΐας)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Νούλας(ΣΔΠ Αχαΐας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Φώτιος Γκλιάτης(ΣΔΠ Πρέβεζας)

Κρισσαίος Χρισσού-Εθνικός Φιλιππιάδας Δημοτικό Στάδιο Χρισσού
Διαιτητής: Δημήτριος Ψυχούλας(ΣΔΠ Βοιωτίας)
1ος Βοηθός: Βασίλειος Παγουράς(ΣΔΠ Βοιωτίας)
2ος Βοηθός: Προκόπιος Τσιφλάκος(ΣΔΠ Εύβοιας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αθανάσιος Παπακώστας(ΣΔΠ Φθιώτιδας)