Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Με την ισχυρή Αναγέννηση παίζει η Π.Α.Κ.


Στην Λαμία με την ισχυρή Αναγέννηση αγωνίζεται την Κυριακή η Π.Α.Κ., δίνοντας το τελευταίο ματς για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Απριλίου στο Χαλκιοπούλειο και είναι στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ και θα αρχίσει στις 3 και μισή το μεσημέρι.
Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου προέρχεται από ανεπιτυχή αποτελέσματα, τρία συνεχόμενα. Θα επιδιώξει να εξαντλήσει όλες τις ελπίδες που έχει για πρώτη στην επόμενη φάση με το καλύτερο σενάριο βέβαια να είναι η κλήρωση και συνδυασμός αποτελεσμάτων.
Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ιωάννης Ευαγγελόπουλος και Γιώργος Ζάχος.

Με συνδυασμό και κλήρωση
Για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην 2η φάση η Π.Α.Κ. θα πρέπει να επικρατήσει της Αναγέννησης και να ηττηθεί για τον 2ο Όμιλο η Καρυστία εκτός έδρας από τον Αίαντα Αυλίδας. Σε αυτήν την περίπτωση Π.Α.Κ. και Καρυστία θα έχουν τον ίδιο συντελεστή(4 νίκες-4 ήττες) και θα οδηγηθούν σε κλήρωση.

Η Αναγέννηση


Η νεανική ομάδα της Αναγέννησης Λαμίας υπό την καθοδήγηση του Κώστα Κουμπούρα έχει απολογισμό 6 νίκες και 1 ήττα(13 βαθμούς), συνεχίζοντας στην επόμενη φάση, όπου θα διεκδικήσει την άνοδο της στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ. Κορυφαίοι αθλητές της είναι οι: Χρήστος Τσακωνίτης και Βαγγέλης Ζιάκας.

Ο αγώνας του 1ου γύρου

Π.Α.Κ.-Αναγέννηση Λαμίας 68-73


Τα δεκάλεπτα
17-18, 38-30, 47-55, 68-73

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Πιπέρας 6, Σβερώνης 15(1), Αρβανίτης, Κατσαρός 6, Χαντζόπουλος, Καγκαράς 1, Σώκος 10(1), Χονδρός, Πιστιόλης, Νιαβής 16(2), Καλαμπάκας 4, Κρουστάλλης 10

Αναγέννηση Λαμίας (Κώστας Κουμπούρας):  Χριστόπουλος, Καραχάλιος, Αντωνόπουλος 7, Κιούσης 2, Τελώνης 7(1), Καλαντζής, Λύκος 12, Ζιάκας 10(2), Λασπιάς 10, Τσακωνίτης 23(1), Γαλάνης, Μούχο 2

Διαιτητές: Ιωάννης Ευαγγελόπουλος & Γιώργος Σαμαράς(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Ματς χωρίς ενδιαφέρον
Ο Πήγασος θα υποδεχτεί στον Άγιο Κωνσταντίνου την Μούτα από τον Δομοκό σε ένα ματς, που είναι άνευ βαθμολογικής σημασίας. Ο Δομοκός του κ. Ρήγα με νίκη και ήττα της Π.Α.Κ. θα είναι 3ος, όμως αυτό δεν του αρκεί για να είναι ο καλύτερος 3ος, αφού δεν θα έχει καλό συντελεστή.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ(4ος Όμιλος)

10η αγωνιστική
Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου-Μούτα Δομοκού Κλειστό Αγίου Κωνσταντίνου 10-4-2016 18:00
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος & Γιώργος Σαμαράς (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Δημήτρης Σακαρέλος-Έφη Παπϊωάννου-Λάγιος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Αναγέννηση Λαμίας-Π.Α.Κ. ΔΑΚ Λαμίας 10-4-2016 15:30
Διαιτητές: Ιωάννης Ευαγγελόπουλος & Γιώργος Ζάχος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Ανθή Τσιμπρικά-Κώστας Κονδυλόπουλος-Δημήτρης Γλωσσόπουλος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)