Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Ευχαριστήριο-συγχαρητήριο μήνυμα του Α.Σ. Αίολος για την κατάκτηση του τίτλου


Τα διοικητικό συμβούλιο του πρωταθλητή Ευρυτανίας ΑΣ. Αίολος εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή της ομάδας για την κατάκτηση του τίτλου της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Επιπλέον εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την ομάδα του Βελουχίου και όσους βοήθησαν τον σύλλογο. Παράλληλα οριοθετεί τους στόχους στο πρωτάθλημα των play off, το οποίο ξεκινά στις 15/5.

Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

«Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου! Έπειτα από την περσινή κατάκτηση του νταµπλ ο σύλλογός µας αναδείχθηκε για µια ακόµη φορά, δεύτερη συνεχόμενη, πρωταθλητής Ευρυτανίας. Γι’ αυτή την επιτυχία θα θέλαµε να δώσουµε συγχαρητήρια, πρώτα και πάνω απ’ όλα, στους ποδοσφαιριστές του σωματείου µας που, ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες που µπορεί να αντιμετωπίζει ένας ερασιτέχνης αθλητής, εργάστηκαν µε ζήλο µέσα στον αγωνιστικό χώρο, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και πέτυχαν τον στόχο τους. Θα θέλαµε επίσης να δώσουµε συγχαρητήρια στον κ. Γιάννη Φλωράκη που, µε τις γνώσεις, το ήθος και τον χαρακτήρα του, έχει συμβάλλει αποφασιστικά στην άνοδο επιπέδου της οµάδας µας. Εκφράζουµε τις ευχαριστίες µας στους ποδοσφαιριστές καθώς και στους παράγοντες του Α.Π.Ο.Κ. για την αγωνιστικότητα τους, πάντοτε µέσα σε αθλητικά πλαίσια, σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι μεγάλες οµάδες χτίζονται όταν κάνουν µεγάλες νίκες απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Τέλος, ευχαριστούµε όλους όσους βοήθησαν µε οποιοδήποτε τρόπο, ηθικά ή υλικά, σε αυτή την µεγάλη επιτυχία και στη συνέχεια του ταξιδιού µας, και ιδιαίτερα τον κ. Κωστή Αλαφροπάτη (Status Club) και τον κ. Χάρη Ζαραβέλη (Season Bistro) για τη συνεισφορά και τη φιλοξενία τους τη βραδιά της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ευελπιστούµε, µέσα από τη συµµετοχή µας στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ, να προχωρήσουμε ένα βήµα παραπάνω από πέρυσι και να διαφηµίσουµε για µια ακόµη φορά τον αθλητισµό του νοµού µας.»

Για το ∆.Σ. Ο Πρόεδρος Περικλής Πλακιάς
Ο Γενικός Γραµµατέας Ιωάννης Λερογιάννης