Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Ο πρωταθλητής Βοιωτίας Α.Ο. Θήβα












Να καταφέρει ότι δεν κατάφερε πέρυσι επιδιώκει ο Α.Ο. Θήβα, πρωταθλητής της ΕΠΣ Βοιωτίας και την φετινή σαιζόν. Η Θήβα έχει προπονητή τον Γιώργο Λάμπρου, περυσινό coach της Χαλκίδας, ενώ την εστία της υπερασπίζεται ο πρώην πορτιέρο του Αιόλου Φώτης Μακρής. Κατέκτησε τον τίτλο με 79 βαθμούς(77-10 τα τέρματα) έναντι 73 του Αμβρυσσέα Διστόμου.
Η Θήβα ξεκίνησε με εκτός έδρας ισοπαλία(1-1) της πρεμιέρας απέναντι στον Ολυμπιακό Λαμίας, έχοντας σκόρερ τον Δημήτρη Βεζιρτζόγλου. Αγωνίστηκαν οι: Μακρής, Κοτώρος(88΄ Βυλλιώτης), Παπαχαραλάμπους, Ευθυμίου, Ευσταθίου, Καραμπετιάν, Τσουπέης, Γκαράνης, Τσομπάνης(82΄ Βρεττός), Βεζιρτζόγλου, Κατσογιάννης(77΄ Παναούλης).
Ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου με 34 γκολ ήταν ο πρώτος σκόρερ της Α΄ ΕΠΣ Βοιωτίας. Τα υπόλοιπα γκολ των πρωταθλητών πέτυχαν οι: Κατσογιάννης(14), Βυλλιώτης(6), Τσομπάνης(5), Μήτρου(3), Ευθυμίου(2), Τσουπέης, Μακρυπούλιας, Βρεττός, Παναούλης(1).

*Μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξη του Φώτη Μακρή στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://evrytaniasport.blogspot.gr/2016/05/blog-post_41.html









Φωτογραφίες: aohthiva1968.blogspot.gr , www.starsports.gr