Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Ο πρωταθλητής Φθιώτιδας Ολυμπιακός Λαμίας


Ο Ολυμπιακός Λαμίας, ο οποίος είναι ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Φθιώτιδας είναι ο τρίτος κατά σειρά αντίπαλος του Αιόλου.  Με προπονητή τον «μετρ» των επιτυχιών Σπύρο Λέντα(Έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια τους πρωταθλητές Ευρυτανίας με Αχιλλέα Δομοκού και Μαλεσίνα) κατάκτησαν τον τίτλο στο απαιτητικό πρωτάθλημα του γειτονικού νομού, παρότι βρέθηκαν αρκετά πίσω στην βαθμολογία στον πρώτο γύρο. Τερμάτισαν στους 88 βαθμούς έναντι 76 της Ένωσης και 74 της Μαλεσίνας.
Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στην διαδικασία των μπαράζ στο ΔΑΚ Λαμίας, ενώ έχουν στερηθεί τις υπηρεσίες λόγω τραυματισμού του «πυροβολικού» τους Νίκου Λέντα. Ξεκίνησαν στα μπαράζ με εντός έδρας ισοπαλία με την Θήβα(1-1), έχοντας σκόρερ τον Γιώργο Καυκιά, ενώ ηττήθηκαν στο δεύτερο ματς με 3-0 από την Ένωση Απολλωνίου/Ιστιαίας εκτός έδρας.
Δυο συμμετοχές έχουν οι: Δελούκας, Χριστοδούλου, Στυλιανός, Λέντας Δ., Τσούκαλος, Μαλισσόβας, Κουτρομάνος, Ζήσιμος,Καλαμάτας, Χαλαστάνης, Καυκιάς, Αντωνίου και από μια οι: Πρέμτσης, Σιώτης και Μπουσάι. Επιστρέφει από τιμωρία ο Ντίνος Μπουσάι.
Μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξη του αμυντικού Δημήτρη Λέντα στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://evrytaniasport.blogspot.gr/2016/05/blog-post_48.html














Φωτογραφίες: www.starsports.gr