Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Πρωτοποριακό μπασκετικό καμπ προετοιμασίας διοργανώνει η Π.Α.Κ.














Όλα είναι έτοιμα για το πρώτο μπασκετικό camp που δεν έχει λάβει ποτέ χώρα στην περιοχή μας. Το Τhe premium Karpenisi basketball camp θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τους νεαρούς αθλητές της πόλης μας αλλά και αυτούς που θα αποφασίσουν να βρεθούν για διακοπές στη πόλη του Καρπενησίου (ηλικίας 4-18 ετών) ώστε να γνωρίσουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και όλα τα μυστικά του με κάθε λεπτομέρεια.
Το camp θα χωριστεί σε δύο περιόδους των 10 ημερών (4-15/7 και 18-29/7) και θα περιλαμβάνει 3ωρες καθημερινές προπονήσεις σε δύο group (09:00-12:00 για μικρότερες ηλικίες και 12:00-15:00 για μεγαλύτερες ηλικίες).
Η κάθε προπόνηση θα αποτελείται από ένα αντικείμενο με εξειδικευμένο για την κάθε ηλικιακή ομάδα ασκησιολόγιο,συναγωνιστικά παιχνίδια,προβολή video και διάφορες εκπλήξεις για τους μικρούς λάτρεις του αθλήματος.
Η εμπειρία των δύο coach του Συλλόγου μας από την προυπηρεσία τους και σε camp άλλων περιοχών εγγυάται ένα διασκεδαστικό και άκρως ενδιαφέρον ταξίδι στον κόσμο της πορτοκαλί θεάς!
Οι extra παροχές του camp είναι η ιατροφαρμακευτική κάλυψη του camp,σάντουιτς,νερό,χυμό για το διάλλειμα του δεκατιανού,μπλουζάκι και δίπλωμα συμμετοχής καθώς και έπαθλα για τους νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών.
Οι εγγραφές ξεκινάνε από 1η Ιουνίου και τελειώνουν μέχρι και 5 ημέρες πριν την έναρξη της κάθε περιόδου.Το κόστος είναι 50 ευρώ για κάθε περίοδο και θα γίνεται προπληρωμή,με τη κατάθεση της αίτησης συμμετοχής των ενδιαφερομένων οι οποίοι θα πρέπει επίσης να προσκομίζουν στους υπεύθυνους μια βεβαίωση υγείας υπογεγραμμένη από ιδιώτη γιατρό ή του Δημοσίου.

Πηγή: www.panevrytaniki.wordpress.com