Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Επάξια εκπροσώπηση και υψηλή «πτήση» στα Τίρανα για τον Α.Σ. ΤΚΝ Ευρυτανίας


Σε μια σπουδαία διοργάνωση ο Α.Σ. Tae Kwon Do Ευρυτανίας έδωσε δυναμικό παρών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για το «5ο Top Tirana Open», το οποίο διεξήχθη στα Τίρανα της Αλβανίας από τις 6 έως τις 8 Μαΐου.
Συμμετείχαν περίπου 450 αθλητές από 10 χώρες της Ευρώπης, ενώ ο σύλλογος της Ευρυτανίας αγωνίστηκε με 9 αθλητές. Ο Α.Σ. ΤΚΝ Ευρυτανίας αναδείχτηκε 2ος σύλλογος στα cadets παίδων κορασίδων και 6ος στα children(παμπαίδων-παγκορασίδων), κατακτώντας τρία χρυσά μετάλλια και τέσσερα χάλκινα. Στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι: Σεμέλη Ζαρμακούπη(-41 cadets) , Θανάσης Ντρίβας(-53 cadets) και Χαράλαμπος Μπαρμπούτης(+48 chlidren), ενώ χάλκινοι στέφθηκαν οι: Αλεξάνδρα Δροσίνη(-55 children), Ειρήνη Σταΐκούρα(-47 cadets), Κωνσταντίνα Αρωνιάδα(-44 cadets) και Ηλίας Τρίκας(-33 children). 
Χαράλαμπος Ζαχαράκης και Μαρία Κονιαβίτη επίσης είχαν μια αξιοπρόσεχτη παρουσία, η οποία δεν συνδυάστηκε με μετάλλιο.
Την αποστολή συνόδευσαν μεταξύ άλλων ο δάσκαλος του συλλόγου Νίκος Ζαρμακούπης, ο Πρόεδρος Κώστας Κονιαβίτης και αρκετοί γονείς(16μελης αποστολή στο σύνολο). Ο κ. Ζαρμακούπηςς συγχαίρει και απονέμει τα εύσημα στους αθλητές του για τη εξαιρετική τους παρουσία.


















Φωτογραφίες: Νίκος Ζαρμακούπης