Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Εντυπωσίασε και καθήλωσε το κοινό η επίδειξη του Α.Σ. TKD Ευρυτανίας


Ο Α.Σ. Tae Kwon Do Ευρυτανίας διοργάνωσε μια εντυπωσιακή επίδειξη και φέτος την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 19:00 στο συνεδριακό κέντρο Καρπενησίου με την είσοδο να είναι ελεύθερη. Οι αθλητές του συλλόγου πραγματοποίησαν προγράμματα των τμημάτων που διδάσκονται σε αυτόν, tae kwon do, kick boxing και ρυθμικής γυμναστικής από τους υπευθύνους εκπαιδευτές Νίκο Ζαρμακούπη, Σταύρο Ζαρμακούπη και Βίβιαν Πασσά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, οι Αντιδήμαρχοι Καρπενησίου Κλεομένης Λάππας, Ταξιάρχης Κουτρομάνος, Ευδοξία Κονιαβίτη, η Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καρπενησίου Γιάννα Χορμόβα, η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ Σοφία Ζαλοκώστα, ο δάσκαλος του Α.Κ. Πολεμικών Τεχνών Λαμίας Παναγιώτης Σταμέλος, ο Πρόεδρος του Α.Σ. Ευρυτανίας Κώστας Κονιαβίτης και πλήθος κόσμου, που γέμισε το συνεδριακό.
Ο σύλλογος, όπως ανέφερε κατά την εκφώνηση ο δάσκαλος του Νίκος Ζαρμακούπης σημείωσε την φετινή αγωνιστική χρονιά πολλές και αξιόλογες Πανελλήνιες διακρίσεις. Βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους σε διεθνές και Πανελλήνιο επίπεδο οι: Σεμέλη Ζαρμακούπη, Σπύρος Κολοκώτσιος(Θα εκπροσωπήσουν την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις 27 Αυγούστου στο Δουβλίνο), Θανάσης Ντρίβας, Ηλίας Τρίκκας, Γιάννης Παχής, Παναγιώτης Πλεξίδας(Παχής και Πλεξίδας θα συμμετάσχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα kick boxing τον Νοέμβριο στην Αθήνα), Χαράλαμπος Μπαρμπούτης, Μαρία Κονιαβίτη, Αλεξάνδρα Αρωνιάδα, Βασίλης Ντάλλας, Αλεξάνδρα Δροσίνη, Ειρήνη Σταΐκούρα, Αντώνης Πλάκας, Γιάννης Τσιλίκας(Είχε και περισσότερες παρουσίες στο 2ο τμήμα), Χαράλαμπος Μπαρμπούτης, Μάρθα Κελεσίδη, Αθηνά Κακαβιά και Θάνος Κοντογιώργος(Είχε περισσότερες παρουσίες στο 1ο τμήμα). Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Δηλώσεις


Νίκος Ζαρμακούπης: «Ήταν η ετήσια επίδειξη του Α.Σ. TKD Ευρυτανίας. Γίνεται μια φορά στο τέλος του χρόνου και αφορά την δουλειά που δουλεύουμε στον σύλλογο όλη την σαιζόν. Είναι προγράμματα tae kwon do, kick boxing και ρυθμικής γυμναστικής. Επίσης είχαμε και βραβεύσεις από τα παιδιά που έφεραν διακρίσεις σε Πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα και στο Tae Kwon Do και στο Kick Boxing. Παρουσιάσαμε τεχνικές και παραδοσιακού Tae Kwon Do, σπασίματα με ξύλο κτλ, τυποποιημένες τεχνικές με νοητό αντίπαλο(πούμσε) και κάναμε και σχετικά κάτι καινούργιο, που είναι τεχνικές και κινήσεις του Tae Kwon Do με ρυθμό και μουσική. Στο τέλος έγιναν και τα προγράμματα της ρυθμικής γυμναστικής από τα μικρά κοριτσάκια που έχουμε στον σύλλογο. Χαίρομαι πάρα πολύ που ήταν και ο δάσκαλος μας Παναγιώτης Σταμέλος είναι τιμή για εμένα και μας τίμησαν και όλες οι αρχές του τόπου, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Μητροπολίτης μας, ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι όλοι και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.»



















































































Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας