Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Να διπλασιάσει τις επιτυχίες κόντρα στον Άρη η Πανευρυτανική Ακαδημία


Με θετική ψυχολογία ύστερα από το εκτός έδρας «διπλό» κόντρα στα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη η Π.Α.Κ. του Φώντα Ζαχαρόπουλου θα προσπαθήσει να συνεχίσει με μια ακόμη επιτυχία απέναντι αυτήν την φορά στον «γείτονα» Άρη Σπερχειάδας.
Η συνάντηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και ώρα 1 στο κλειστό γήπεδο Καρπενησίου. Είναι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Ζ΄ Ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ. Ορίστηκαν να την διευθύνουν οι «νέοι» Ευρυτάνες Θανάσης Χουσιάδας και Δημήτρης Λερογιάννης.
Ο πάντοτε υπολογίσιμος Άρης Σπερχειάδας του Δημήτρη Έλληνα θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι στην διοργάνωση και είναι «αίνιγμα» το τι θα παρουσιάσει. Οι Φθωτοί έχουν ευνοϊκή παράδοση μέσα στο Καρπενήσι όσον αφορά τους αγώνες τμημάτων υποδομής.

Φαβορί ο Έσπερος
Στην άλλη αναμέτρηση της αγωνιστικής ημέρας ο Έσπερος του Θεόφιλου Μελισσάρη είναι το απόλυτο φαβορί στο να τριπλασιάσει τις νίκες του απέναντι στα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη του Φώτη Πιτσιλιώνη. Δεν έχει ματς η Αναγέννηση Λαμίας, η οποία επρόκειτο να αντιμετωπίσει την Μούτα Δομοκού, που αποχώρησε από το πρωτάθλημα

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ(Ζ΄ Όμιλος)

3η αγωνιστική
Π.Α.Κ.-Άρης Σπερχειάδας Κλειστό Καρπενησίου 8-10-2016 13:00
Διαιτητές: Θανάσης Χουσιάδας& Δημήτρης Λερογιάννης(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος& Χρήστος Κοσμάς(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Μούτα Δομοκού-Αναγέννηση Λαμίας (Δεν θα διεξαχθεί)

Έσπερος Λαμίας-ΑΣΕ Μπούκαλη ΔΑΚ Λαμίας 8-10-2016 15:30
Διαιτητές: Μαρκ Κιαφγοβάντα& Μαρία Ζαφείρη(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής& Δημήτρης Γλωσσόπουλος(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)