Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Πληροφορίες και οδηγίες της Νίκης για τον αγώνα με τον ΑΠΟΚ Βελούχι


Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την αναμέτρηση της Κυριακής 03/12/2017 με τον ΑΠΟΚ Βελούχι.

Οι τιμές των εισιτηρίων:
- Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)
- Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)
- Γυναικών: 5€
- Θέσεις VIP: 20€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)
- Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Είσοδος στο Στάδιο:
Η Είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Από την Β’ Πεζογέφυρα αλλά από ξεχωριστή είσοδο θα γίνεται και η πρόσβαση των φιλάθλων με Κάρτες Διαρκείας BASIC, FANS, LADIES, KIDS , οι κάρτες των οποίων θα ελέγχονται και σε αυτόν τον αγώνα ηλεκτρονικά αποκλειστικά.

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων διαρκείας GOLD, των Εισιτηρίων VIP αλλά και των κατόχων προσκλήσεων θα γίνεται από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ. 

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β' Πεζογέφυρας.
Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στη 13.30 το μεσημέρι της Κυριακής 03/12/17.

Ασφάλεια:
Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας.

Πηγή: nikifc.gr