Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Συνοπτική παρουσίαση της φετινής Νίκης Βόλου

Αντίπαλος του Βελουχίου για την 11η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής είναι η Νίκη Βόλου. Το συγκρότημα των: Φάντζιο Μπούις και Στέφανου Ξηροφώτου έχει συγκεντρώσει σε 8 παιχνίδια 11 βαθμούς(3 νίκες-2 ισοπαλίες-3 ήττες, τέρματα 9-7) με παιχνίδι λιγότερο, αυτό με το Μαρτίνο. Η νίκη απέναντι στον ΑΠΟΚ είναι επιτακτική για τους Νικαιώτες, οι οποίοι χρησιμοποιούν φέτος ως έδρα το Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Οι 18 ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής είναι οι ακόλουθοι: Μανώλης Γενιτσαρίδης, Δημήτρης Δημολιός, Γιάννης Βέργος, Χρήστος Καρτσαμπάς, Αντρέι Γιακόβλεφ, Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος, Άντον Ντόγλκι, Νέτι Μέτσε(8), Σεραφείμ Μωυσίδης, Άγγελος Ματθαίου(7), Σέναντ Μπάιριτς, Γιώργος Ιορδανίδης(6), Μένιος Θεολόγης, Χρήστος Τζιώρας, Βασίλης Λάιος(5), Νίκος Τζήμας, Στάυρος Βουρδάκης(4) και Κώστας Ζιώγας(1)
Στα αξιοσημείωτα η παρουσία στο ρόστερ τριών νεοαποκτηθέντων αλλοδαπών(Γιακόβλεφ-Ουκρανία, Μπάιριτς-Κροατία και Ντόλγκι-Ουκρανία), ενώ δεν υπήρξε ευτυχή κατάληξη στην υπόθεση του Ρώσου Βιάτσεσλαφ Σούσκιν. Αναμένεται να επιστρέψουν το επόμενο διάστημα από τραυματισμό οι: Αλέξανδρος Αναστασίου και Νίκος Παπαδήμας.
Ο Γ.Σ. Νίκη Βόλου ιδρύθηκε το 1924 και αποτελεί ένα ιστορικό σωματείο. Χρώματα της είναι το μπλε και το λευκό. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας Βόλου έχει φτάσει να αγωνίζεται έως την Super League(1961-1966 και 2014-2015). Έχει κατακτήσει δυο πρωταθλήματα Β΄ Εθνικής, δυο πρωταθλήματα Γ΄ Εθνικής και έχει φτάσει δυο φορές έως τα ημιτελικά του κυπέλλου. Τωρινός πρόεδρος της Νίκης είναι ο Νίκος Παπακωνσταντίνου.
Στο τελευταίο ματς με τον Αλμυρό(Ήττα 0-1) έπαιξαν οι: Θεολόγης, Γενιτσαρίδης, Δημολιός, Μωυσίδης, Καρτσαμπάς, Βέργος(76΄ Γαρυφαλλόπουλος), Ντόλγκι, Μέτσε(65΄ Μπάιριτς), Τζιώρας, Ιορδανίδης και Γιακόβλεφ.

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του ποδοσφαιριστή Σεραφείμ Μωυσίδη: http://evrytaniasport.blogspot.com/2017/12/blog-post.html

Τεχνικό δίδυμο












Την ομάδα της Νίκης καθοδηγούν οι: Φάντζιο Μπούις και Στέφανος Ξηροφώτος.

Τα αποτελέσματα της Νίκης στο πρωτάθλημα:

Νίκη Βόλου-Ρήγας Φεραίος 0-1
Σέλλανα-Νίκη Βόλου 1-2(Αυτογκόλ Αρχοντής, Μωυσίδης)
Νίκη Βόλου-Αχιλλέας Φαρσάλων 4-1(Γιακόβλεφ 2, Μέτσε 2)
Θήβα-Νίκη Βόλου 1-1(Τζιώρας)
Νίκη Βόλου-ΝΠΣ Βόλος 1-0(Καρτσαμπάς)
Αμβρυσσέας Διστόμου-Νίκη Βόλου 1-0
Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου 1-1(Ντόλγκι)
Νίκη Βόλου-Αλμυρός 0-1








Φωτογραφίες: magnesiasports.gr, goalpost.gr