Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Με τον πρωταθλητή ΝΠΣ Βόλος ολοκληρώνει τα εντός ο ΑΠΟΚ

Τον πανίσχυρο πρωταθλητή ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται το Σάββατο στο Καρπενήσι η ομάδα του ΑΠΟΚ στο τελευταίο εντός έδρας ματς του για το πρωτάθλημα.
Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι. Είναι στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Το παιχνίδι είναι αδιάφορο βαθμολογικά.
Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη ολοκληρώνει τις εντός έδρας αναμετρήσεις του (Για το πρωτάθλημα, ενδέχεται να υπάρξει αγώνας για το κύπελλο) στο πρωτάθλημα της 3ης εθνικής και θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση, παίζοντας χωρίς άγχος. Προέρχεται από εντός έδρας 0-5 από τη Νίκη Βόλου. Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Χρήστος Μπόγδανος, ενώ αναμένεται να επιστρέψει ο Δημήτρης Κατσαδούρος. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι πρωταθλητές του ομίλου κέρδισαν με 5-1. Ο ΝΠΣ Βόλος είναι πρώτος με μεγάλη διαφορά και κάνει τα πλάνα του για τα μπαράζ ανόδου.
Διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Παναγιώτης Κέκελος από την Αιτωλοακαρνανία με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Λυσάρη και Βασίλη Λιασκώνη από την ίδια ΕΠΣ.

Δυο προπονήσεις
Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Φλωράκη προπονήθηκαν την Τρίτη και την Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, ενώ δεν έγινε η προπόνηση της Πέμπτης.

«Κίτρινος» ο Μπόγδανος


Για τον ΑΠΟΚ ο Αθηναίος αριστερός οπισθοφύλακας Χρήστος Μπόγδανος(Φωτογραφία) συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και δεν θα αγωνιστεί. Αντίθετα αναμένεται να επιστρέψει  ο Δημήτρης Κατσαδούρος, που απουσίαζε για προσωπικούς λόγους στα προηγούμενα παιχνίδια.  Στην αποστολή όπως όλα δείχνουν θα βρίσκονται οι εξής 16 ποδοσφαιριστές: Ρεσίτης, Γεωργίου, Κόλλιας, Ζαραβέλης, Γιαουπλάρι, Τσιμόπουλος, Μπακαλίδης, Κατσαδούρος, Κακκάβας, Χαλλής, Παχής, Σερπάνος, Σακελλαρίου, Σκοπέτος, Χρυσικός και Φλωράκης.

Τελευταίο στο Καρπενήσι
Το Βελούχι δίνει το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι στη Γ΄ Εθνική. Μια εβδομάδα μετά αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αμβρυσσέα Διστόμου, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. 16 συνεχόμενες ήττες μετρά η ομάδα του Καρπενησίου.

Ο αγώνας του πρώτου γύρου:



ΝΠΣ Βόλος-ΑΠΟΚ Βελούχι 5-1 9-12-2017 Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης 12η αγωνιστική 4ου Ομίλου Γ΄ Εθνικής

Σκόρερ: 25΄, 32΄ Μάντζης, 27΄ Ζέρης, 40΄ Πέντα, 75΄ Δημόπουλος-70΄ Μπακαλίδης

Συνθέσεις Ομάδων
ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης(35΄ Διμηνάς), Ντόσης, Δημόπουλος, Τζελίδης, Πιαστόπουλος, Πέντα(42΄ Μηλιώτης), Ζέρης, Μάντζης(46΄ Καλαμίδας), Πίτου Γκαρσία(35΄ Σαλαμούρας), Δεμηρτζόγλου

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Ρεσίτης, Κόλλιας, Παχής, Ζαραβέλης, Κατσαδούρος, Χαλλής(79΄ Αθανασόπουλος), Λάππας Ι., Λάππας Ν.(89΄ λ.τρ. Σκοπέτος), Μπακαλίδης, Κακκάβας(81΄ Φλωράκης), Μπόγδανος(46΄ Σερπάνος)

Διαιτητής: Γεώργιος Παυλίδης(Ημαθίας)

Ο ΝΠΣ Βόλος
Το συγκρότημα του Χουάν Φεράντο έχει κατακτήσει δίκαια με πολύ καλό ποδόσφαιρο την πρώτη θέση του ομίλου και θα διεκδικήσει την άνοδο στη Football Leagueμέσω αγώνων μπαράζ με τους πρωταθλητές του 1ου Απόλλων Παραλιμνίου), του 2ου (Άρης Παλαιοχωρίου ή Ηρακλής) και του 3ου Ομίλου(Προηγείται ο Τηλυκράτης Λευκάδας). Έχει συγκεντρώσει 57 βαθμούς(18 νίκες-3 ισοπαλίες-1 ήττα και τέρματα 58-16).Οι Βολιώτες δεν κατάφεραν  ωστόσο να κατακτήσουν το κύπελλο, χάνοντας στον τελικό της ΕΠΣ Θεσσαλίας με 3-2 από τη Νίκη Βόλου.
Στο τελευταίο ματς με τον Αλμυρό(2-2), στο οποίο υπήρξαν πάμπολλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα(κυρίως λόγω τιμωριών) έπαιξαν οι: Μπουργάνης, Καλαμίδας, Παπαδόπουλος, Δημόπουλος, Τζελίδης, Διμηνάς(81΄ λ.τρ Γκαρσία), Ντόσης(63΄ Ουνγιαλίδης), Μηλιώτης, Κολλάς, Σαλαμούρας(81΄ Μαλακασιώτης) και Μελισσόπουλος. Ντεμπούτο έκαναν οι: Δημήτρης Ουνγιαλίδης και Φάνης Μαλακασιώτης.
Πρώτος σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος είναι ο Βασίλης Μάντζης με 16 γκολ. Ακολουθεί ο Ηλιόπουλος με 8, ο Γκαρσία με 7, ο Ντεντάκης με 5 και ο Πέντα με 4. Τρία έχουν οι: Δημόπουλος και Μελισσόπουλος, ενώ δυο φορές βρήκαν δίχτυα οι: Τζελίδης(Σκόρερ των δυο γκολ με τον Αλμυρό), Ζέρης και Δεμηρτζόγλου. Από ένα για τους: Ντόση, Πιαστόπουλο, Μηλιώτη, Καμπαγιέρο, Γκαλίτσιο, ενώ ένα τέρμα έχει επετεύχθη με αυτογκόλ.


Τρεις εκτίουν
Την δεύτερη και τελευταίας αγωνιστική της τιμωρίας τους θα εκτίσουν οι: Αλέξανδρος Πιαστόπουλος και Σεμπαστιάν Καμπαγιέρο, ενώ τη μια αγωνιστική του εκτίει ο Στέργιος Δημόπουλος, που αποβλήθηκε κόντρα στον Αλμυρό. Επιστρέφουν οι: Μαρσέλο Πέντα, Βασίλης Μάντζης και Αλέξανδρος Ζέρης.

«Μάχες» για  παραμονή
Η 25η αγωνιστική περιλαμβάνει επίσης τα παιχνίδια: Οπούντιος Μαρτίνου-Σέλλανα, Αχιλλέας Φαρσάλων-Ρήγας Φεραίος, Αλμυρός-Αμβρυσσέας Διστόμου και Θήβα Αστέρας Ιτέας. Την Τετάρτη(28/3) θα γίνει ο αγώνας Νίκη Βόλου-Διγενής Νεοχωρίου, καθώς οι φιλοξενούμενοι παίζουν με τον Βράχο Καστρακίου στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Τρικάλων. Ρεπό για τον Ολυμπιακό Βόλου, που δίνει φιλικό ματς με τον Σαρακηνό Βόλου. Μεσοβδόμαδη κατάκτηση κυπέλλου στην Καρδίτσα για τα Σέλλανα(4-0 τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου).

Από τους 5..πέφτουν 2
Ολυμπιακός Βόλου, Θήβα, Ρήγας Φεραίος, Σέλλανα και Αμβρυσσέας Διστόμου διεκδικούν τη σωτηρία. Από τις παραπάνω ομάδες θα υποβιβαστούν δυο και θα σωθούν τρεις. Μαθηματικά έχουν μείνει οι: Νίκη Βόλου, Αλμυρός και Αστέρας Ιτέας. Διγενής Νεοχωρίου, Αχιλλέας Φαρσάλων, Οπούντιος Μαρτίνου και ΑΠΟΚ Βελούχι έχουν «πέσει».

Το πρόγραμμα των «μονομάχων»  τις δυο τελευταίες αγωνιστικές:
Ολυμπιακός Βόλου (36 β.): Ρεπό/Αλμυρός(Εντός)
Θήβα (33 β.): Αστέρας Ιτέας(Εντός)/Ρήγας Φεραίος(Εκτός)
Ρήγας Φεραίος (31 β.): Αχιλλέας Φαρσάλων(Εκτός), Θήβα(Εντός)
Σέλλανα (31 β.): Οπούντιος Μαρτίνου(Εκτός), Αχιλλέας Φαρσάλων(Εντός)
Αμβρυσσέας Διστόμου(31 β.): Αλμυρός(Εκτός), ΑΠΟΚ Βελούχι(Εντός)

Η εκδίκαση της έφεσης
Την ερχόμενη εβδομάδα θα εκδικαστεί η έφεση του Ρήγα Φεραίου εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Κλεβί Κόλα.

Οι τιμωρημένοι της 25ης αγωνιστικής
Χρήστος Μπόγδανος(ΑΠΟΚ Βελούχι), Παρασκευάς Ζαννιάς(Αστέρας Ιτέας), Κάρλος(Θήβα), Αλέξανδρος Πιαστόπουλος, Σεμπαστιάν Καμπαγιέρο, Στέργιος Δημόπουλος(ΝΠΣ Βόλος), Αργύρης Κυριάκος(Ρήγας Φεραίος)

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Γ΄ Εθνική (4ος Όμιλος)
25η αγωνιστική 24-3-2018 15:00
Οπούντιος Μαρτίνου-Σέλλανα Δημοτικό Στάδιο Μαρτίνου
Διαιτητής: Απόστολος Παπαποστόλου(Εύβοιας)
1ος Βοηθός: Περικλής Δέλχας(Εύβοιας)
2ος Βοηθός: Ιωάννης Κελεπούρης(Εύβοιας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Σαράντος Ζερβός(Αθηνών0

Αχιλλέας Φαρσάλων-Ρήγας Φεραίος Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων
Διαιτητής: Αλέξανδρος Μέγας(Πιερίας)
1ος Βοηθός: Ιωάννης Μηνούδης(Πιερίας)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Σαλτσίδης(Πιερίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Χαρίλαος Ντζάθας(Φθιώτιδας)

Αλμυρός-Αμβρυσσέας Διστόμου Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού
Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης(Κοζάνης)
1ος Βοηθός: Χρήστος Τζιάμπασης(Κοζάνης)
2ος Βοηθός: Αλέξανδρος Μπαλιάγκας(Κοζάνης)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ματθαίος Κοφίτσας(Τρικάλων)

Θήβα-Αστέρας Ιτέας Δημοτικό Στάδιο Θήβας
Διαιτητής: Ανδρέας Βλάχος(Ανατολικής Αττικής)
1ος Βοηθός: Ιωάννης Κουλοχέρης(Ανατολικής Αττικής)
2ος Βοηθός: Χρήστος Γκούβας(Ανατολικής Αττικής)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Αδάμ(Εύβοιας)

ΑΠΟΚ Βελούχι-ΝΠΣ Βόλος Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου
Διαιτητής: Παναγιώτης Κέκελος(Αιτωλαοκαρνανίας)
1ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Λυσσάρης(Αιτωλοακαρνανίας)
2ος Βοηθός: Βασίλειος Λιακώνης(Αιτωλοακαρνανίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Σπυρίδων Γουργιώτης(Φθιώτιδας)

Νίκη Βόλου-Διγενής ΝεοχωρίουΠανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου
Διαιτητής: Βάϊος Τσιτσανούδης(Λάρισας)
1ος Βοηθός: Χρήστος Καραγιάννης(Λάρισας)
2ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Στάικος(Λάρισας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Στέφανος Καλυβιώτης(Καρδίτσας)

*Ο αγώνας Νίκη Βόλου-Διγενής Νεοχωρίου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου.