Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Θριάμβευσε στον τελικό Φωκίδας ο Αστέρας Ιτέας


Με 4-1 επιβλήθηκε του Φωκικού στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Φωκίδας(Τετάρτη 14/3, Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας) ο Αστέρας Ιτέας. Στο 37΄ ο Ζαννιάς και στο 40΄ ο Αλεξίου πέτυχαν το 2-0.
Ο Ζαννιάς στο 64΄ χρίστηκε ξανά σκόρερ για το 3-0, ενώ ο Φωκικός μείωσε με πέναλτι του Πελτέκη(Το κέρδισε ο ίδιος) στο 88΄. Στο 92΄ με χτύπημα πέναλτι ο Πανάκης, το οποίο κέρδισε ο Γεωργουσόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Φανερή ήταν η διαφορά κατηγορίας των δυο ομάδων. Σφύριξε ο Μίλτος Ανδρεόπουλος. Μέλη των τροπαιούχων είναι οι Γιώργος Λαμπρόπουλος(Πρώην τερματοφύλακας του Βελουχίου) και Σπύρος Κουτσούμπας(Από την Πτελέα Φθιώτιδας).

Συνθέσεις Ομάδων

Αστέρας (Κώστας Λίβας):  Πάππος, Αρκουμάνης, Αντωνόπουλος, Ζαννιάς, Πανάκης, Μπογντάνι, Γεωργουσόπουλος, Χαραλαμπίδης, Αλεξίου, Αντωνίου, Μαλισσόβας(Σείτι, Γκούρα, Κουτσούμπας, Λίβας, Κοντογιώργος, Δρίβας, Τοπούζι)

Φωκικός (Γιάννης Λύτρας): Αλεξανδρής, Κοτσάι, Σγουρός, Κυρίτσης, Κουρελής, Κουβέλης, Κωτίτσης, Ζαχαρόπουλος, Μεγάλος, Δήμου, Κασάπας(Τσώκος, Χριστοδούλου, Κούτρης,  Κρικέτος, Λικομέτι, Πελτέκης, Ταμπάκης)








Φωτογραφίες: Αστέρας Official, https://polydrososparnassou.blogspot.gr