Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Τίμησε τους ομοσπονδιακούς προπονητές και τους τοπικούς φορείς η ΕΠΣ Ευρυτανίας


Η ΕΠΣ Ευρυτανίας ως «οικοδέσποινα» στο πλαίσιο του καμπ προετοιμασίας της Προ-Εθνικής Κ14 στο Καρπενήσι παρέθεσε σε μια άψογη εκδήλωση δείπνο στην ταβέρνα «Αγνάντιο» στις Γοριανάδες, τιμώντας τους ομοσπονδιακούς προπονητές, τον Δήμο Καρπενησίου και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Το παρών έδωσαν από πλευράς Εθνικών Ομάδων οι: Ζήσης Βρύζας, Θοδωρής Ελευθεριάδης, Στέφανος Αΐβαλιώτης, Χαράλαμπος Ζελενίτσας και Βασίλης Γεωργόπουλος, από πλευράς Δήμου Καρπενησίου ο Αντιδήμαρχος για θέματα αθλητισμού Ταξιάρχης Κουτρομάνος, ενώ την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας Άρης Τασιός.
Από πλευράς ΕΠΣ Ευρυτανίας παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της και μέλος της επιτροπής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ Γιώργος Παπαντζίμας, καθώς και οι: Βασίλης Κατσίκης, Γιώργος Λιάγκας και Νίκος Δροσίνης, ενώ παρόντες ήταν ο ενωσιακός προπονητής Δημήτρης Αντωνίου και ο διαιτητής-εκ των υπευθύνων του τουρνουά Evrytania Cup Δημήτρης Κουρλός. Από πλευράς ΕΠΣ Φθιώτιδας παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Κώστας Σακελλάρης, ο Αντιπρόεδρος Θωμάς Σιάππας και ο εκ των Ενωσιακών τεχνικών Θανάσης Νεοχωρίτης.
Η διοίκηση της Ενώσεως τίμησε με αναμνηστικά τους ομοσπονδιακούς προπονητές,  τον Δήμο Καρπενησίου και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Σους πρώτους δόθηκαν ως δώρα και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.

























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος