Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Μπασκετικές Προβλέψεις(8/12)

 

Αγαπητοί αναγνώστες διανύουμε πλήρη μπασκετική εβδομάδα με αγωνιστική δράση σε όλες τις Ευρωπαικές διοργανώσεις.Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με το Γιούροκαπ και το παιχνίδι μεταξύ του Προμηθέα και της Μπούντουτσνοστ.
 
Ο Προμηθέας μετά την αλλαγή προπονητή και την έλευση του κόουτς Ζούρου έχει αλλάξει τελείως το αγωνιστικό του πρόσωπο.Προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στην διοργάνωση έχοντας βελτιώσει θεαματικά την άμυνά του και βρίσκοντας καλύτερη ισορροπία στο επιθετικό κομμάτι.Με 2-3 ρεκόρ χρειάζεται τη νίκη για να μπει σε πορεία πρόκρισης στην επόμενη φάση του ανανεωμένου φέτος Γιούροκαπ.Οι Πατρινοί θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα τραυματισμών.
 
Η Μπούντουτσνοστ είναι πολύ έμπειρη ομάδα με παίχτες που μεχρι πρότινος αγωνίζονταν στην Ευρωλίγκα(Μίτσοβ,Σίλει,Ριντ,Γουάιλι).Βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου με ρεκόρ 5-1 κι είναι πραγματικά μία από τις καλές ομάδες της φετινής διοργάνωσης.Οι Μαυροβούνιοι πραγματοποιούν καλή πορεία και στην Αδριατική λίγκα υπό την καθοδήγηση του κόουτς Ντζίκιτς και βρίσκονται στην 4η θέση με ρεκόρ 7-3.
 
Αναμένεται ένα πολύ σκληρό παιχνίδι που θα κριθεί στο ποια ομάδα το θέλει περισσότερο γι αυτό και θα δώσουμε ένα προβάδισμα στον Προμηθέα.
 
 
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας