Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Παμπαίδες: Γ.Σ. Άτλας-Πρωτέας Λαμίας 95-83

Mια ακόμη νίκη για την εξαιρετική ομάδα παμπαίδων του Άτλαντα, που κατέβαλλε με 95-83 τον Πρωτέα Λαμίας.

Η συνάντηση έγινε την Κυριακή 5 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 4. Ήταν στο πλαίσιο της 10ης  και τελευταίας αγωνιστικής του Ζ΄ Ομίλου του παμπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.

Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη αγωνίστηκε μετά από μεγάλο διάστημα, ωστόσο μόνο επηρεασμένος δεν ήταν από αυτό και πανηγύρισε το θετικό αποτέλεσμα. Αποτελείται από μια ταλαντούχα «φουρνιά» καλαθοσφαιριστών και το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά. Πρώτος σκόρερ με 29 πόντους και 1 3ποντο ήταν ο Παναγιώτης Γεωργαλής. Οι «Άτλαντες» έφτασαν τις 6 νίκες και έχουν μόλις μια ήττα.

Ο Πρωτέας του Νώντα Μπλούχαρη είναι ένα αρκετά καλό σύνολο ταλαντούχων αθλητών. Προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό, με τον ηγετικό Βαλάντη Κατσαούνο να πετυχαίνει συνολικά 63 πόντους και 4 τρίποντα. Οι Φθιωτοί τερμάτισαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 νίκες και ισάριθμες ήττες, αποτελώντας τη μοναδική ομάδα που κέρδισαν τα Μπούκαλη.

Οι Καρπενησιώτες θα διεκδικήσουν την πρωτιά κόντρα στα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη σε εξ αναβολής ματς, ενώ οι Λαμιώτες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους.

 

Με Μπούκαλη για την κορυφή

Το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 4 ο Άτλας θα υποδεχτεί τα Μπούκαλη. Ο νικητής κατακτά την άτυπη πρωτιά του ομίλου.  Η αναμέτρηση είναι εξ αναβολής για την 7η αγωνιστική.

 

Πρωτιά Γεωργαλή


 

Για τους νικητές ο Παναγιώτης Γεωργαλής (Φωτογραφία) σκόραρε 29 πόντους με 1 εύστοχο 3ποντο. Εξαιρετικοί με 22 και 20 (1 3ποντο) και οι Νίκος Καρέτσος και Παντελής Κατσιάρης.

 


63 από τους..83


 

Μια ακόμη παράσταση για τον Βαλάντη Κατσαούνο (Φωτογραφία) του Πρωτέα. Πέτυχε 63 πόντους με 4 εύστοχα 3ποντα. Ο ταλαντούχος αθλητής διακρίθηκε και με την ανδρική ομάδα στη Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ, αλλά και με το παιδικό τμήμα. Δεύτερος με 8 ήταν ο Ορέστης Μελέτης.

 


Σταθερό προβάδισμα

Ο Γυμναστικός προηγήθηκε από το πρώτο κιόλας μέρος με 52-40. Οι δυο ομάδες απέδωσαν πολύ όμορφο μπάσκετ.

 


Τα 8λεπτα

23-8, 39-21, 52-40, 72-62, 95-83

 

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Κακαβιάς, Μπουμπουρής 1, Χαβέλος, Ανδρέου 5, Καρέτσος 23, Μουρτογιάννης 2, Μπεχλιούλης 3, Γεωργαλής 29(1), Κουτσοκώστας 2, Κατσιάρης 20(1), Καψάλης 10

 

Πρωτέας Λαμίας (Νώντας Μπλούχαρης): Σιαφάκας 3(1), Παναγιώτου 2, Μελέτης 8, Λούβαρης, Καραγιάννης, Κατσαούνος 63(4), Γράβαλος 1, Αθανασίου 3(1), Κοτορλός 3(1)              

Διαιτητής: Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές: Γιάννης Χαντζόπουλος& Θανάσης Γιαννόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Χρονομέτρης: Γιάννης Μπουμπουρής

 
























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος