Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Ο απολογισμός της Πανευρυτανικής για το 1ο volleyball tournament


Την Κυριακή 18 Ιουνίου έπεσε η αυλαία του 1ου Τουρνουά Βόλεϊ στο Καρπενήσι, αφήνοντας θετικό απόηχο. Στο Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Αριστείδη Τασιού, του Δημάρχου Καρπενησίου κ. Νικόλαου Σουλιώτη και του Αντιδημάρχου – Υπευθύνου Αθλητικών θεμάτων κ. Ιωάννη Σβερώνη, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες κατάταξης των ομάδων και οι απονομές μεταλλίων και διπλωμάτων συμμετοχής στις αθλήτριες.

Σε ένα τουρνουά που βασικός στόχος είναι η συμμετοχή των παιδιών σε αγωνες, η κατάταξη έχει δευτερεύουσα σημασία. Για την ιστορία και μόνο το κύπελο κατέκτησε επάξια η ομάδα ΣΠΑ Καρδίτσας2. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών και τρίτες οι αθλήτριες του Πήγασου Κοζάνης.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 11 ομάδες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας και με την συμμετοχή τους κέρδισαν εμπειρίες, γεύτηκαν την νίκη και την ήττα αλλά κυρίως διασκέδασαν. Οι δράσεις τέτοιου είδους έχουν κυρίως παιδαγωγικό χαρακτήρα καθώς οι αθλήτριες συμμετέχουν χωρίς την πίεση της βαθμολογίας και απολαμβάνουν το άθλημα που αγαπούν, μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις με άλλες αθλήτριες και να δημιουργήσουν φιλίες.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους Συλλόγους και τους προπονητές που αγκάλιασαν την προσπάθεια και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Ένα τέτοιο εγχείρημα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την στήριξη τόσο της Περιφέρειας Στεραιάς Ελλάδας όσο και του Δήμου Καρπενησίου τους οποίους ευχαριστούμε που πίστεψαν στην ιδέα μας και μας υποστρήριξαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάμε στην εταιρία AVRA για την χορηγία των νερών στην διοργάνωση, στο ξενοδοχείο HOTEL SPA MONTANA για την φιλοξενία των ομάδων καθώς και στους διαιτητές κ. Αργύρη Μαυρίδη και κ Σταϊκο Στάικο που σφύριξαν τα παιχνίδια.

Ολοκληρώνοντας τις εργασίες του τουρνουά θα κάνουμε τον απολογισμό μας και θα βελτιώσουμε τα λάθη μας έτσι ώστε να γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον. Σας ευχαριστούμε όλους που με την παρουσία σας τιμήσατε την προσπάθειά μας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους δικούς μας ανθρώπους, το STAFF μας. Βασίλη Ρουμελιώτη, Κατερίνα Μπαλωμένου, Δήμητρα Τσούμα , Κώστα Μαργαρίτη, Γιάννη Κολοκώτσιο, Γίαννη Τσάνε, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, Νίκο Γραμματίκα, Αλεξάνδρα Τσιαμάκη, Παναγιώτη Κωτσή και Γιάννη Κουδουνά που χωρίς αυτούς δεν θα τα καταφέρναμε. 

Πηγή:  panevrytaniki.wordpress.com