Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Ανανέωσε στη Δόξα Πλατανέ ο Χρυσαφόπουλος


Η Δόξα Πλατανέ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Νίκο Καψαλάκη και Κώστα Χρυσαφόπουλο.
Η αξία των δύο παικτών είναι δεδομένη, δίνοντας τα διαπιστευτήρια τους και την περασμένη σεζόν. Ο μεν Καψαλάκης είναι ο ιδανικός συνδετικός κρίκος μεταξύ άμυνας και επίθεσης, με την εμπειρία και την εργατικότητα του να αποτελούν εγγύηση για την επόμενη μέρα της ομάδας μας. Επίσης, ο Χρυσαφόπουλος έχει αποδείξει το ταλέντο και την ικανότητα του να προκαλεί… ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, παραμένοντας για 2η σερί χρονιά στο «οπλοστάσιο» μας.
Η Δόξα Πλατανέ ευχαριστεί θερμά τους δύο ποδοσφαιριστές για την εμπιστοσύνη και τη θέληση να συνεχίσουν να προσφέρουν στην οικογένεια μας, ευχόμενη υγεία και μία δημιουργική σεζόν.
ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΥΣΑΦΟΠΟΥΛΟΣ: «ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ»
«Είμαι παρά πολύ χαρούμενος για την ανανέωση με την ομάδα της Δόξας Πλατανέ. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε μια νέα χρόνια ξανά όλοι μαζί, πιο δυνατοί! Ο στόχος μας είναι να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και εύχομαι να πετύχουμε όσα περισσότερα γίνεται.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την περσινή διοίκηση της Δόξας και συγκεκριμένα το κ. Αντώνη Βαρούχα για την άψογη συνεργασία που είχαμε και του εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ζωή του! Επίσης, να ευχαριστήσω τον προπονητή μας, Άρη Παπαδάκη, τους συμπαίκτες μου και τους ανθρώπους που είναι ακόμα στην ομάδα και μας στηρίζουν. Μαζί θα πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει!».Πηγή: Δόξα Πλατανε