Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Άρχισε η Ευρυτανική γιορτή του ορεινού τρεξίματος (Φωτορεπορτάζ& αποτελέσματα)



O Σύλλογος «Ε4-ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ» συνδιοργανώνουν με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Καρπενησίου το «2ο Evrytania Trail Races» με 6 αγώνες ορεινού τρεξίματος το τριήμερο 3-5 Ιουνίου.

Το πρώτο σκέλος των αγώνων του Evrytania Trail Races ολοκληρώθηκε το Σάββατο 3 Ιουνίου με αφετηρια την βροχερή Σκοπιά και τερματισμό στους Στάβλους!

Οι αθλητες αψήφησαν τον βροχερό καιρό και μετά από 12χλμ τερμάτισαν με αίθριο καιρό, επιτρέποντας έτσι στους τερματίσαντες να απολαύσουν λαχταριστά εδέσματα από τις κύριες του χωριού και τους χορηγούς μας, όπως επίσης να γίνουν οι βραβεύσεις των νικητών!!!

Το βράδυ στο Κρίκελλο ολοκληρώθηκε το σεμινάριο μανιταριών και στην συνέχεια αθλητές και επισκέπτες απόλαυσαν συνταγές μαγειρικής με βάση το μανιτάρι, στην πλατεία του χωριού, παίρνοντας τις κατάλληλες ποσότητες υδατάνθρακα που απαιτούνται για τους αγώνες της Κυριακής.
Νικητής στα 12 χιλιόμετρα αναδείχτηκε ο Γιάννης Καρέτσος (1:12:56) και την 3αδα συμπλήρωσαν οι: Νίκος Τσιάγκας και Γιώργος Μάνος. Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Θάλεια Καπετανάκη (1:42:41), δεύτερη η Ιωάννα Καλαματιανού και τρίτη η Κατερίνα Καρακωστάνογλου. Τερμάτισαν 59 δρομείς, εκ των οποίων και αρκετοί Ευρυτάνες, με τον Σπύρο Τσέλο να ξεχωρίζει, φτάνοντας στη 12η θέση με 1:29:57.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα: https://ftt.gr/2nd-evrytania-trail-races-2023-live-results/