Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Ξανά προς Καρπενήσι για προετοιμασία ο Παναιτωλικός


Μετά από την επιλογή του Ζλάτιμπορ τη σεζόν 2022/23 για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όλα δείχνουν ότι ο Παναιτωλικός θα επιστρέψει φέτος στο Καρπενήσι, ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για την απαιτητική σεζόν 2023/24.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniara.gr οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου σε συνεργασία με τον προπονητή Γκάμπριελ Σούρερ βρίσκονται κοντά στην οριστική απόφαση για ένα σύντομο βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Καρπενήσι, εκτός απροόπτου.

Μένει να φανεί αν τελικά οριστικοποιηθεί η συγκεκριμένη απόφαση, κατά ποιο διάστημα θα μεταβεί στο Καρπενήσι η ομάδα του Αγρινίου και με ποιες ομάδες θα μπορέσει να δώσει φιλικά σε αυτό το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Από εκεί και πέρα, φιλικά παιχνίδια αναμένεται να δοθούν και μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστές ημερομηνίες και έδρες, με συλλόγους με τους οποίους διαχρονικά τα «καναρίνια» διατηρούν καλές σχέσεις και «τεστάρονται» μεταξύ τους σχεδόν κάθε καλοκαίρι, όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Αστέρας Τρίπολης, μεταξύ άλλων.

Πηγή:  karvasaras.gr