Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Εντυπώσεις και υποσχέσεις για τα εξαιρετικά κορίτσια του Καρπενησίου

 



 

 

 

Στο πρώτο επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας γυναικών ή αλλιώς Women΄s Futsal Championship έλαβε μέρος το Καρπενήσι Futsal, το οποίο έκανε εξαιρετική πορεία. Φέτος δεν δήλωσε συμμετοχή το ανδρικό τμήμα στη Futsal League, ωστόσο ο νομός εκπροσωπήθηκε επάξια στην 1η κατηγορία των γυναικών.

Το νεοσύστατο συγκρότημα τερμάτισε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 πόντους (6 νίκες-1 ισοπαλία-9 ήττες και τέρματα 58-69) μεταξύ 9 ομάδων που συμμετείχαν τελικά στο 1ο επίσημο πρωτάθλημα, αποτελώντας τη μοναδική με έδρα την επαρχία.

Επικεφαλής και δημιουργός ήταν ο Δημήτρης Κολλημένος, καθοδηγώντας την ομάδα μαζί με τους ποδοσφαιριστές του ανδρικού τμήματος Φώτη Ζαχαράκη και Γιώργο Μαντέκα στο Καρπενήσι, ενώ στα ματς της Αθήνας την προπονητική επίβλεψη είχε ο Γιώργος Πανόπουλος

Οι Ευρυτάνισσες βελτίωσαν κατά πολύ τον αγωνιστικό τους πρόσωπο μετά τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου, με τις προσθήκες της Θεοδώρας Νταή και της Καλλιόπης Καλοκαιρινού να είναι αρκετά καθοριστικές. Κορυφαία εμφάνιση της σαιζόν στο εκτός έδρας ματς με τον ισχυρό Παναθηναϊκό, ενώ στις λεπτομέρειες χάθηκε η 5η θέση από την έτερη εκπρόσωπο της επαρχίας Δόξα Δράμας 2016, που είχε ως έδρα την Αθήνα.

Η Βασιλική Οικονόμου ήταν η πρώτη σκόρερ της ομάδας με 18 γκολ, αγωνιζόμενη σε όλα τα παιχνίδια και στις δυο διοργανώσεις (16 στον αριθμό). Με την ομάδα συμμετείχαν αρκετές νεαρές αθλήτριες, πλαισιωμένες από έμπειρες ποδοσφαιριστριες με το μεγαλύτερο ποσοστό τους να έχει καταγωγή από τον νομό μας. Το ρόστερ του συλλόγου έφτασε μάλιστα τις 43 αθλήτριες, αριθμός εντυπωσιακός για τα Ευρυτανικά δεδομένα σε μια νέα προσπάθεια με παρόν και μέλλον!

 

Δείτε εδώ video με τον απολογισμό της σαιζόν

 


 

Τα αποτελέσματα του Καρπενησίου είχαν ως εξής

Πρωτάθλημα (Women΄s Futsal Championship)

Δόξα 2016-Καρπενήσι Futsal 5-4

Καρπενήσι Futsal-ΑΕΚ 1-11

Τράχωνες Αλίμου-Καρπενήσι Futsal 5-8

Καρπενήσι Futsal-Ατρόμητος Αθηνών 1-4

Καρπενήσι Futsal-Παναθηναϊκός 0-8

Καρπενήσι Futsal-Αθήνα 90΄ 1-5

Νέο Ικόνιο-Καρπενήσι Futsal 3-5

Προοδευτική-Καρπενήσι Futsal 1-13

Καρπενήσι Futsal-Δόξα 2016 2-2

ΑΕΚ-Καρπενήσι Futsal 9-2

Καρπενήσι Futsal-Τράχωνες Αλίμου 5-0

Ατρόμητος Αθηνών-Καρπενήσι Futsal 5-1

Παναθηναϊκός-Καρπενήσι Futsal 4-2

Αθήνα 90΄-Καρπενήσι Futsal 7-3

Καρπενήσι Futsal-Νέο Ικόνιο 7-0

Καρπενήσι Futsal-Προοδευτική 3-0 α.α.

 

Κύπελλο (Women΄s Futsal Cup)

Καρπενήσι Futsal-ΑΕΚ 2-7

 

Οι σκόρερ του Καρπενησίου

Παίχτρια

Γκολ

Οικονόμου Βασιλική

18

Καλοκαιρινού Καλλιόπη

12

Νταή Θεοδώρα

7

Τόσσου Κωνσταντίνα

5

Κωστορρίζου Ευαγγελία

4

Τσούμα Δήμητρα

3

Τσούμα Βασιλική

3

Καρέτσου Εύη

2

Λάππα Κατερίνα

1

Γιαννοπούλου Ναυσικά

1

Μητροβγένη Ιφιγένεια

1

Χρόνο συμμετοχής και σε αποστολή πήραν οι: Μαρασίδη Λία, Κουρομπλή Ευαγγελία, Συρίγου Σοφιάννα (Τερματοφύλακες), Λερογιάννη Σταυρούλα, Μούτσι Τζοάνα, Μούτσι Ερισέντα, Αθανασοπούλου Σοφία, Μπουμπουρή Αθανασία, Σταμούλη Αθηνά, Σταμούλη Χαρά, Χινοπώρου Βαρβάρα, Τζαννή Κατερίνα, Κωστούλα Μαρία, Παπαϊωάννου Δώρα, Παπαδάκη Άννα, Μπόκα Ευαγγελία,  Πιστιόλη Ελευθερία, Δημάκη Αντριάνα, Γιαννιώτη Νικολέτα, Φέγγου Μαρία, Νέλλα Ξανθή, Χατζίου Άντζελα, Στεροπούλου Ναταλία, Τάσιου Παναγιώτα, Κωνσταντοπούλου Ζέτα και Σταθοπούλου Αργυρώ, ενώ μέλη της ομάδας ήταν και οι: Θεοδωρογιάννη Βίκυ, Κλείτσα Άννα-Μαρία, Κουρλού Κατερίνα, Λαγού Μάρω, Λερογιάννη Μαρία και Ανδρεάκη Αγγελική.

 




























Αφιέρωμα: Παναγιώτης Κολλημένος