Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στον τελικό κυπέλλου futsal γυναικών



Μετά και τα ημιτελικά του κυπέλλου futsal γυναικών προέκυψε το ζευγάρι του τελικού , που θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 22:00 στο A.Κ. Champions του Γέρακα. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ επικράτησε με 11-0 των Τραχώνων και ο Παναθηναϊκός με 3-1 του Ατρομήτου. 

Οι δυο ομάδες εκτός από τον τελικό κυπέλλου θα συνθέσουν το ζευγάρι του Super Cup, με τον οποίο θα αρχίσει η επόμενη αγωνιστική περίοδος (2023-2024). Να σημειωθεί πως τις "πράσινες" καθοδηγεί πλέον ο Γιάννης Παπαδόπουλος αντί του Γιάννη Χαραλαμπίδη, ενώ στο ματς κυπέλλου για την ΑΕΚ τιμωρημένος ήταν ο προπονητής Χρήστος Χριστόπουλος και την τεχνική καθοδήγηση είχε ο Άγγελος Εμμανουηλίδης, coach των ανδρών. 

 

Τα στοιχεία των δυο αγώνων

Τράχωνες Αλίμου-ΑΕΚ 0-11

Σκόρερ: Τσελέντη 2, Κόλλια, Νίκα 4, Πράπα 3, Τριανταφυλλοπούλου


Συνθέσεις Ομάδων

Τράχωνες (Χριστίνα Σαχινίδου): Πριμηκύρη, Σιαφαρή, Κοσμά, Σκανδάμη, Χορού (Μιχαλοπούλου, Πιπέρα, Δημητρέλου)


ΑΕΚ (Άγγελος Εμμανουηλίδης): Κοτσιμπέλι, Τσελέντη, Ματζάνα, Μπίρλη, Κόλλια (Νίκα, Μπαλντίδη, Μπούτλα, Πράπα, Αμούργη, Τριανταφυλλοπούλου, Μεθενίτη)


Διαιτητές: Γιώργος Ρουσσάκης& Όλγα Κολοκυθά


Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 3-1

Σκόρερ: Μπριάνα 2, Ανδρικοπούλου-Μισιρλή


Συνθέσεις Ομάδων

Παναθηναϊκός (Γιάννης Παπαδόπουλος): Ανδρή, Δημητρίου, Τσιρούλη, Καμαριανού, Λόγου (Σιαφαρίκα, Ανδρικοπούλου, Δέλιου, Πετροπούλου, Μπριάνα, Νταρζάνου, Ιωάννου Δ., Δούλη, Μαρουδίτση)


Ατρόμητος (Γιώργος Πατατανές): Συρμή, Μισιρλή, Κώστα, Κατσανού, Ιωάννου Α. (Καλέλλη, Μανίτα, Μάρα, Σκουλαριώτη, Κατσίνη)


Διαιτητές: Δημήτρης Τζαφόλιας& Παναγιώτης Κωνσταντινίδης