Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Αίολος-Παναιτωλικός 0-6

Φιλικό «ξεμούδιασμα» για τον Παναιτωλικό, που σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα επικράτησε με 6-0 του Αιόλου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιουλίου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 6 το απόγευμα.

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα βρισκόμενος εκτός αγωνιστικής περιόδου και έχοντας τελειώσει εδώ και 1,5 μήνα περίπου τις υποχρεώσεις του συγκεντρώθηκε για τις ανάγκες του φιλικού, αγωνιζόμενος και με ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων. Πραγματοποίησε καλή παρουσία, κρατώντας το σκορ σε «τίμια» επίπεδα.

Ο Παναιτωλικός του Γκάμπριελ Σούρερ που έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο στον πάγκο σκόραρε τρεις φορές σε κάθε ημίχρονο. Τα «καναρίνια» μάλιστα είχαν και τρία δοκάρια, ενώ «δάνεισαν» τον τερματοφύλακα τους στους πρωταθλητές Ευρυτανίας. Ο Παραγουανός Σέρχιο Ντίας σκόραρε δυο φορές. Οι νικητές αγωνίστηκαν με δυο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο.

Οι Αγρινιώτες ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους στην πόλη μας την Τετάρτη 19 Ιουλίου και συμπληρώνουν αύριο (17/7) μια εβδομάδα παρουσία στην Ευρυτανική πρωτεύουσα.

 

Καθιερωμένο φιλικό

Οι δυο ομάδες διατηρούν άψογες σχέσεις και δίνουν φιλικό ματς στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Αγρινιωτών στο Καρπενήσι. Πριν δυο χρόνια ο Παναιτωλικός είχε επικρατήσει με 0-11.

 

Τρία σε κάθε μέρος

Για τον Παναιτωλικό δυο γκολ σημείωσε ο Σέρχιο Ντίας και από ένα οι: Ανόρ Χουάνπι, Αλέξανδρος Βοίλης, Νίκολα Στάγιτς και Γιάννης Μπουζούκης.

 



Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Παρδαλός, Φούκας, Γυφτομήτρος, Καλύβας, Αθανασόπουλος, Μπόνιας, Λέρης, Παχής, Χρυσικός Π., Τσούκας, Μπακαλίδης

Έπαιξαν και οι: Πιστιόλης, Σκοπέτος, Ίβρος, Καραγιάννης, Ρέπας, Σερπάνος, Τριανταφυλλόπουλος Α., Χρυσικός Φ., Κουτούμπας

 

Παναιτωλικός (Γκάμπριελ Σούρερ): *Αναμένεται

 

Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης (ΣΔΠ Θράκης)

1ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)

 




























Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: Γιάννης Κολλημένος