Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

2ο Karpenisi Night Run αύριο (15/7)



 

 

 

 

 

 

2ο Sterea Run , στάση δεύτερη .

2o Sterea Run - Karpenisi Night Run , στο μαγευτικό Καρπενήσι .
Η πρωταθλητριά μας Anastasia Marinakou, η εξαιρετική  Ματίνα Νούλα από το Καρπενήσι , ο δικός μας πλέον Kostas Martakis η μοναδική Dimitra Rosessthand Frantzi και φυσικά  οι 450 συμμετέχοντες , όλων των ηλικιών, που εξάντλησαν τον αριθμό των συμμετοχών και τους ευχαριστούμε θερμά γιαυτο, σας προσκαλούν να απολαύσουμε ένα ακόμα σπουδαίο δρομικό Σαββατόβραδο σε έναν μαγικό προορισμό ✨✨✨της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Ραντεβού το Σάββατο  19:30 λοιπόν 🏃🏼‍♂️🏔🔝

 

Tο starsports.gr αναφέρει:

 

"Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τον «Α.Π.Σ. Καρπενήσι 2002» και με την υποστήριξη και συμβολή του Δήμου Καρπενησίου και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας διοργανώνει το Σάββατο 15 Ιουλίου το 2ο νυχτερινό αγώνα στη πόλη του Καρπενησίου “Karpenisi Night Run”, μια δέσμη αγώνων στο πλαίσιο του 2ου Sterea Run.  Για 2η χρονιά ο νυχτερινός αγώνας δρόμου της ευρυτανικής πρωτεύουσας έρχεται για να μας προσφέρει μια θαυμάσια δρομική βραδιά.

Τρεις διαδρομές: 10 και 5 χιλιομέτρων, αλλά κι 1χλμ. για παιδιά (Δημοτικού και Γυμνασίου) εξασφαλίζουν ότι όλοι, μικροί και μεγάλοι, αθλητές και μη, θα μπορέσουν να βρουν την διαδρομή που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους. Όλες οι διαδρομές έχουν ως σημείο αφετηρίας και τερματισμού την κεντρική πλατεία, Μάρκου Μπότσαρη, όπου θα γίνουν και οι απονομές.

Οι αγώνες αυτοί ανήκουν στην κατηγορία City Run και έχουν κυκλική πορεία στους ασφάλτινους δρόμους της πόλης ενώ η διαδρομή του αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων διέρχεται και από το Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου. Οι διαδρομές είναι ασφαλείς, παρότι διεξάγονται νυχτερινή ώρα, καθώς διατρέχουν φωτισμένους δρόμους της πόλης. Κώνοι σήμανσης έργων θα έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος της διαδρομής ενώ θα υπάρχουν και εθελοντές.

α) Αγώνας 10.000 μέτρων – Ώρα εκκίνησης: 20.00μ.μ.

β) Αγώνας Δρόμου 5.000μέτρων – Ώρα εκκίνησης: 20:07μ.μ.

γ) Αγώνας Δρόμου 1.000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου –

Ώρα εκκίνησης: 19:30μ.μ. και 19.45 αντίστοιχα."