Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Με επιτυχία το 2nd Basketground Skill+Drills


Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε την 4 ημέρα του camp τους νεαρούς συμμετέχοντες του 2nd BasketGround Skills+Drills.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γεωργίας Ηλίας Ζούρος έδωσε το «παρών» και προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στους νεαρούς αθλητές.
Οι συμμετέχοντες του BasketGround είχαν την ευκαιρία να υποβάλλουν ερωτήσεις στον προπονητή Ηλία Ζούρο και να μάθουν για τη ζωή και την καριέρα του.
Ο Ηλίας Ζούρος με μεγάλη χαρά απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών και έδωσε πολύτιμες συμβουλές ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση στο κομμάτι του προπονητικού προγράμματος προσφέροντας στους νεαρούς αθλητές μια αξέχαστη εμπειρία!
Tο καμπ πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 15 Ιουλίου στο Montana.

Οι διοργανωτές αναφέρουν: "Για 2η συνεχόμενη χρονιά άλλο ένα επιτυχημένο BasketGround Skills+Drills, που πραγματοποιήθηκε από τις 10-15 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Montana στo Καρπενήσι Ευρυτανίας έφτασε στο τέλος.
Πέντε ήμερες γεμάτες μπασκετικές εμπειρίες, δεξιότητες, παιχνίδι αλλά και νέες φιλίες, παρέες, διασκέδαση.
Τα χαμόγελα των παιδιών και η ικανοποίηση από όλα αυτά που έζησαν και έμαθαν τις 5 ημέρες του camp είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς, τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε στην αθλητική εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας, όπως επίσης και τους χορηγούς μας Liga-Sport & Zakcret Sports που συνέβαλαν στην επιτυχία του camp!
Σας ευχαριστούμε όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι!
Καλό Καλοκαίρι σε όλους!"